én tuti több napot.....
Nekem 2007-ben a hringen bal dupla csuklótörés.... a sajka csont törött ketté és az alkar csont a csuklótól hosszirányba befelé....
valahogy így
ez a hring csuklótörő
Tudtommal sajnos nincsen, legalábbis az a srác már nem fotózik kint, a Mersznek "dolgozott". Itt vannak/voltak a képei, idei nincsen... https://picasaweb.google.com/B...
Ja utólag már Én is megijedtem de csak ma reggel este besöröztem laposan biztos ami biztos
Hát nem állt volna mellém a pályán ha nem ő üti meg a hátulját és egyértelműen ütésszerűen és nem megcsúszás szerűen megy ki a valaga ! Hanem kikerül és elmegy! Az volt a baj hogy a boyban mink voltunk az utolsók messze követtek nem látta ezt senki a picsába
Sajnálom Laci, pedig milyen szépen indult... nagyon jól ment a tempózás, bocs, hogy feltartottalak a célegyenesben .
Próbáld a jó oldalát nézni... 120 felett esni és lényegében "ennyi" probléma akadt, azért nagy szerencse és csak a pályán lehet ezt megoldani, utcán már sokkal komolyabb bajod lett volna neked és a motorodnak is.
A srác meg a végén megkereshetett volna (Pályán megállni tilos), hogy mégis mi történt.
Ja, és a kamerád nem tudom milyen márka, de küldhetnél a gyárnak egy fotót róla, hogy még mindig működik, szerintem viszont küldenek neked egy újat.
Jobbulást!
Nekem 2007-ben a hringen bal dupla csuklótörés.... a sajka csont törött ketté és az alkar csont a csuklótól hosszirányba befelé....
valahogy így
ez a hring csuklótörő