Először is Gino füled érjen a Sidi csizmádig! Boldog szülinapot!
Másodszorra pedig BUÉK mindenkinek, Old szavaival élve sok kp, alkohol és üzemanyagcsekket kívánok én is a társaságnak! Holnap lottóhúzás ne feledjétek... és ha nyertek akkor arról se feledkezzetek meg, hogy én figyelmeztettelek titeket!
Harmadszorra ma megérkezett a gumim, úgyhogy mehetünk motorozni!
Negyedszerre egy videó, remélhetőleg márciusban mi is itt leszünk! http://youtu.be/3BOV0Aa3Dt0
Ötödszörre pedig szóljon akinek van utánfutós ismerőse, mert az eredetileg tervezett mennyiség nem fog beférni... ilyet keresünk (6 motoros lenne a legtutibb), elsődlegesen bérelni, de a vásárlás is szóba kerülhet. Köszi!
Jóestét
Holnap már nm leszek úgyhogy még ma kivángatok
Mint barát boldo új évet
mindt kereskedő sikerekben gazdag, pénzeszsákos évet
Mint motoros, a legszebb helyeken, a legjobb kanyarokat és rengeteg kilómétert
A pájázóknak felülmulhatatlat időket
és occó benyaárakat
2010 volt derü, de sajna volt boru is május elsején , voltak KM-ek is nevettem is és bizony sírtam is (sajna motorosokat, akik ez már nm olvashattyák Őket sirattam) Úgy gondolom, h ebből az évből csak a szép pillanatokat érdemes +őrizni a többit tudni kell a helyén kezelni, amikor szükséges tanulni belőllük! 2011-re 1 másik motorral indulok neki, megbeszéltem vele, h vigyázunk egymásra! Vigyázzatok Ti is, legyetek elővigyázatosak, megfontoltak, h ne keljen "sirni többet", törekeggyetek a maximumra, de neválaljátok túl magatokat!
Még egyX boldog új évet mindenkinek!
Henti
emilből nem tudsz ide CC beilleszteni
mentsed le a képet amit akarsz a gépeden egy mappába és utána csatoljad ide be
ha linket akarsz beilleszteni azt megteheted Ctrl+C és Ctrl+V
Másodszorra pedig BUÉK mindenkinek, Old szavaival élve sok kp, alkohol és üzemanyagcsekket kívánok én is a társaságnak! Holnap lottóhúzás ne feledjétek... és ha nyertek akkor arról se feledkezzetek meg, hogy én figyelmeztettelek titeket!
Harmadszorra ma megérkezett a gumim, úgyhogy mehetünk motorozni!
Negyedszerre egy videó, remélhetőleg márciusban mi is itt leszünk!
http://youtu.be/3BOV0Aa3Dt0
Ötödszörre pedig szóljon akinek van utánfutós ismerőse, mert az eredetileg tervezett mennyiség nem fog beférni... ilyet keresünk (6 motoros lenne a legtutibb), elsődlegesen bérelni, de a vásárlás is szóba kerülhet. Köszi!