Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Igen, de úgy látom, hogy az 50%-osból csak 39-es és 45-ös méretben van. Lehet, hogy megrendelem a 45-öst, mert nagyon tetszik és nagyon jó vételnek tűnik.

Egyébként mit tudsz mondani a csizmáról? Az én lábam pont 44 és 45 között van, ezért gondoltam a 45-ösre. Van egy 44-es Puma sportcipőm, ami jó ugyan, de úgy érzem, hogy jobb lenne eggyel nagyobb méretben.
Nem.
Már itthon van egy 46-os tökfekete csak 20%-osból.
Sajnos jó lett volna ez is ha van 46-os.
Itt:

http://danger.hu/webshop/products&id=315

Legalábbis a 45-ös. Mi az, el akarod vinni előlem?

Üdv

Peti
Hol is 32e a desmo?
Sziasztok!

Visszatérnék még röviden a csizma témára.
Jelenleg két favoritom van, mindkettő 32-33e forint körül lenne szállítással együtt. A következő két csizmáról lenne szó:

Puma Desmo 800 ill.
Spyke Sport Tourer TT

Van valamelyikkel tapasztalatotok? Mindkettő jó áron van, a Puma szinte féláron. A Spyke kék-feketében lenne a méretemben, a Puma feketében. Kinézetre a Puma egy fokkal jobban tetszik.

Akkor lenne még a TCX Competizione S fekete-fehérben kb. 50e-ért. Ennyit őszintén szólva már nem szívesen adnék ki :)

Kíváncsian várom a véleményeteket. A baj az, hogy a Spyke-ot Németországból tudnám megrendelni az FC-Moto.de oldalról, de a Puma is Pesten van, így a felpróbálás nem kivitelezhető :(
A lábam tulajdonképpen teljesen átlagosnak mondható, egyedül a rüsztöm magasabb kicsit az átlagnál. Utcai cipők esetén szinte bármelyik jó, egyedül az amolyan "belebújós" cipőkkel szokott gond lenni a már említett rüszt miatt.

Vagy ha van más tuti tippetek 30-35e körül, akkor annak természetesen örülök :)

Üdv

Peti
Köszi Srácok és Hölgyeim!
Matrica ellenörző autó nem volt... na akkor beugrom az Ügyfélszolgálatra úgyis itt van Budaörsön.
Szia
Láttál matrica controllos autót a pálya szélén , ha nem akkor van rá eséy, h +úsztad
az a baj, hogy már odafelé érzékelte a rendszer, hogy matrica nélkül hajtottál az autópályára mindenesetre én futnék egy kört a helyedben az ügyfélszolgálati irodában, még mielőtt küldik a cuccot, hátha szorul beléjük valamiféle jóindulat
szia, srác ugyan nem vagyok, de sajnos necces
Srácok, tegnap elfelejtettem autópálya matricát venni, csak a visszaúton (pár óra múlva) tettem ezt meg mobil vásárlással - akkor jutott az eszembe... Ilyenkor is megkapom a csekket?
A dög bepuhult, nekem meg taknyomnyálam ömlik ...sajna
Sziasztok , jóreggelt
Akkor várok még a szin miatt! Ahoz állítom be a színt!

Üdv Mindenkinek!
Jó Reggelt !

Sok örömet és boldogságot az ISTVÁNoknak !
Jó reggelt!
Annak ellenére, hogy volt AKI örült amikor jött....
5órát volt ott,,,,,,,,,,
Most ment el az anyós ! , , , ,
ajaj,szedd össze magad
én nem is ugyan már.....ez csak természetes
Oké, köszi az infót

@GTFour

Jövő héten szabin vagyok, valamelyik nap beugranék szívesen. Hívlak majd előtte :)

Üdv

Peti
Jön az anyós ebédre . , , , ,
hó lapátolás,,,,,,,,,
Te mit csinálsz a csizmáddal egyébként így motor nélkül , ásol benne ?