Igen, de úgy látom, hogy az 50%-osból csak 39-es és 45-ös méretben van. Lehet, hogy megrendelem a 45-öst, mert nagyon tetszik és nagyon jó vételnek tűnik.
Egyébként mit tudsz mondani a csizmáról? Az én lábam pont 44 és 45 között van, ezért gondoltam a 45-ösre. Van egy 44-es Puma sportcipőm, ami jó ugyan, de úgy érzem, hogy jobb lenne eggyel nagyobb méretben.
Visszatérnék még röviden a csizma témára.
Jelenleg két favoritom van, mindkettő 32-33e forint körül lenne szállítással együtt. A következő két csizmáról lenne szó:
Puma Desmo 800 ill.
Spyke Sport Tourer TT
Van valamelyikkel tapasztalatotok? Mindkettő jó áron van, a Puma szinte féláron. A Spyke kék-feketében lenne a méretemben, a Puma feketében. Kinézetre a Puma egy fokkal jobban tetszik.
Akkor lenne még a TCX Competizione S fekete-fehérben kb. 50e-ért. Ennyit őszintén szólva már nem szívesen adnék ki :)
Kíváncsian várom a véleményeteket. A baj az, hogy a Spyke-ot Németországból tudnám megrendelni az FC-Moto.de oldalról, de a Puma is Pesten van, így a felpróbálás nem kivitelezhető :(
A lábam tulajdonképpen teljesen átlagosnak mondható, egyedül a rüsztöm magasabb kicsit az átlagnál. Utcai cipők esetén szinte bármelyik jó, egyedül az amolyan "belebújós" cipőkkel szokott gond lenni a már említett rüszt miatt.
Vagy ha van más tuti tippetek 30-35e körül, akkor annak természetesen örülök :)
az a baj, hogy már odafelé érzékelte a rendszer, hogy matrica nélkül hajtottál az autópályára mindenesetre én futnék egy kört a helyedben az ügyfélszolgálati irodában, még mielőtt küldik a cuccot, hátha szorul beléjük valamiféle jóindulat
Srácok, tegnap elfelejtettem autópálya matricát venni, csak a visszaúton (pár óra múlva) tettem ezt meg mobil vásárlással - akkor jutott az eszembe... Ilyenkor is megkapom a csekket?
Igen, de úgy látom, hogy az 50%-osból csak 39-es és 45-ös méretben van. Lehet, hogy megrendelem a 45-öst, mert nagyon tetszik és nagyon jó vételnek tűnik.
Egyébként mit tudsz mondani a csizmáról? Az én lábam pont 44 és 45 között van, ezért gondoltam a 45-ösre. Van egy 44-es Puma sportcipőm, ami jó ugyan, de úgy érzem, hogy jobb lenne eggyel nagyobb méretben.