Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na én is lementem ma a garázsba megpiszkálnu a kutyulit Rám is morgott
Olcsóbb mint 1 motor
gyerünk.

Jövőre is körbe guruljuk a Balatont
jó a bervád tybee. az enyém még nagyon be van takarózva. kuplungozok egy puntót és takarom hogy ne lássa a szemetet.
Motorbontó Vecsésen:
0036/209745559
Itt van rá sansz, hogy találsz idomot és hátsó fékkart!
Csak a 4 japcsi márkát bontják!
IGEN -IGEN + jóóóóóóó is !
nekem van
de marha jól mutat a motoromon így hát marad
még mindig keresek alsó idomot (mindkét oldali) és hátsó fékkart. akinek van ne habozzon jelentkezni
szia ! a legszebb !
Hát vőt én is úgyhogy köszi a képet.
Kitakartam a GSR-t már úgyis régen láttam ...
Eddig tartott a gyártóknak/forgalmazóknak a leépítések,bedugult készletek elintézése.
Most kisebb darabszámmal és a bankok kisebb vagy egyáltalán nem fizetett jutalékaival is számolnak.
Azt mondanám hogy az árak most vannak Kb reális szinten ha a regadót és egyéb dolgokat nem számolom.
Sajnos a motorkerékpár piacon a kisebb értékesített darabszámot nézve még jó is a helyzet.
Most az autópiacon egy új swift 3,3 milliónál indul.
3 millio alatt nem nagyon lehet új autót találni.
amíg nem basszák el az ovális gázolajszűrő cseréjét addig indul.
jó pénzért mindent, de amúgy nem akarok motor nélkül maradni. ha valaki megveszi jól jár vele.
Árulod az SV-ét ?
Tesómnál voltam Felsőtárkányban .A Partnert betemette a hó rendesen regelre de úgy indult ahogy a franciák előírják !
Köszi a tippet

A motorszállító utánfutó kölcsönzés úgy látszik már meg is oldódott, mindössze 15 km-re a lakóhelyünktől lehet motorszállításra alkalmas utánfutót kölcsönözni és 24 óra mindössze 2.700 forint :) Nagyon örülök, hogy van ez a lehetőség.

Ami a motorárakat illeti, szerintem is leginkább a gyenge forint a bűnös, mert általában nem drágábbak a motorok, mint pl. Németországban ill. annyival, hogy nálunk még ott a regadó és az áfa is magasabb. Ennek ellenére egyes gyártók árai jobbak itthon. Ilyen pl. a Honda.

Ezért is örülök, hogy már lefoglalóztam a szalonban kinézett GSR-t. Annak az ára már annyi amennyi :) Konkrétan 1,95 milla, ami nem olyan kevés, de a listaárnál mégiscsak kevesebb. Ráadásul ha azt nézzük, hogy egy Er-6n is ennyibe kerül, akkor meg főleg jó vétel. Nekem tetszik az Er-6n, de a GSR mégiscsak egy komolyabb gép.

Eleinte a Monster 696 felé tendáltam, de lehet, hogy pórul is jártam volna, ha azt választom, hisz ki tudja, hogy március-április magasságában hol tart majd az árfolyam?

Ja, most hogy ezt írom, látom a lap tetején a Honda reklámot, miszerint 200e-rel a piaci ár felett számítják be a motorodat. Nos, ez az "akció" már akkor is futott, amikor beadtam az SV-t a Full Gashoz. Asszem három Honda szalonnal vettem fel a kapcsolatot (mail ill. telefon). Van ahol azonnal nemleges választ kaptam, volt ahol azt ígérték, hogy elkészítenek egy ajánlatot és majd jelentkeznek. Nos, azóta is jelentkeznek :) Ráadásul nem valami sz...t akartam beszámíttatni, hanem egy 20 hónapos, újszerű SV 650-et. Ha 1 milliót adtak volna érte, akkor belevágtam volna egy Hornetbe (CB 600F), de valamiért nem érdekelte őket a dolog. Lehet, hogy a Honda kicsit elszállt, most hogy ők a piacvezetők Magyarországon

Üdv

Peti
sziasztok ! jó munkát
az EUR szállt el.....
vagy csak simán nem akarnak nálunk motort eladni
Srácok néztem a Kawa honlapján a jövő évi áraikat... Ennyire jó motor lett a Kawa vagy ennyire elszálltak az új motor árak? Z1000 3,3M-tól, ER-6N 2M-tól, ZX-10 4,4M-tól...