Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a lehető legjobbakat bár nm úgy néz ki, h occcsósodna a benya
Teeby- kém, azt majd összeszedi aki odarakta
Az előbb megtévedtem , majdnem kimentem eltakarítani , kicsit kellett várni és elmúlt
az a baj hogy nincs a közelben a logarlécem
Ahogy nézem,ez reggelig pattogni fog...
KB 72 fokos szögben érkezett és 36 fokos szögben pattttant föl ...
Függőlegesen vagy vízszintesen?
...én sem akartam megválni a GSR-emtől
Vagy 6 cm hó leesett megint a környékre
Értem Én
az a baj, hogy nem szeretnék ill nem szívesen válok meg a GSR-től
ha nem szeretném annyira akkor már rég elengedtem volna a kezét
Vagy kerékre teszed vagy az ívre és had szóljon...
Nekem is bejön , bátrak stílusa , nagyobb élmény mint a speedezés: lesni hogy mit mutat a KM óra+ a stopper
Tybeekém én még most is erős késztetést érzek a dologra és ha tehetném akkor már itt lenne a garázsban egy szuperlotyo+ a hozzávaló cross kerék garnitúra

.... de ez még nem lefutott dolog
minket aztán nem kúrnak át

dehogynem..........
Így van, a Safty oktatáson megtanítanak az Ő motorjukon, aztán átülsz a sajátodra és nem megy! Közlik, hogy cserél az Ő márkájukra! Jó ! Mi?
OK!
...De csak akkor, ha vállalod az 5 órányi pályázást is!
Ha kevesebb lennék mint a fele akkor SuperMotoznék
Ráadásul GSX-R -el alig vártam hogy visszaüljek a GSR-re
csaó Pusti
annyira volt jó hogy a fékezgetés után csapattunk 1-t a ringen
én is kaptam anno. A fékezést tanították, nem volt rossz, na de az is 50 lett volna, ha nem a bank fizeti.....annyira nem volt jó.
A K6-os GSR-ekhez 2006-ban kaptunk ingyenes Szabó Attilás , Hungaroringes oktatást 1 naposat . Nagyo kígyó volt !
Tudon hogy én vigyázok amennyire tudok ! Persze nem sikerülhet mindig , ez benne van ....
Cool TV Tanítsuk meg a tök utcai motoros pályázni reality showja.
Szegéy oktató Szabó Atilla mindent megtett az oktatásért le a kalappal a szaktudása előtt de ennyi idő alatt azt érték el hogy a 2. vagy 3. rész alatt egy Rijekai pályanapon egy jó nagyot perecelt főhősünk.