Hali, ebben gugli jó barátod lesz, sokan foglalkoznak utánfutó bérléssel és szinte mindenhol van motorszállítóra specializált változat. 3500-5000ft/nap összegért. Szerintem Miskolc környékén is lesz... utanfuto.lap.hu -n is érdemes megnézni.
Csizmát meg tényleg próbálni kell előtte, nekem Alpin 42-es, TCX meg 43-as, Spyke-ból pedig csak a 44-es lett volna jó... legalább itthon felpróbálni, aztán külföldről megrendelni a jó méretet.
Hat mivel eleg kenyes a meretezesem nem atlagos igy eloszor ketkedve utolso elottikent mentem be a dangerbe.
Es kellemesen csalodtam.Az elotte hrtek alatt probalt Forma,alpin smx,spyke,tcx,stb utan egy kenyelmes minoegi passzentos darabot fogtam ki.
Talan mert nem szupersportos cucc hanem felig turas.
Én is teljes mértékben egyetértek. Ezért is írtam, hogy bár vonz a Puma, mégis félek tőle. Ha jó lenne, akkor tuti vétel, de ha nem jó akkor veszítek kb. 4 ezer forintot (posta ide + posta vissza).
Úgyhogy valszeg várok, míg úgyis mennem kell Pestre.
Egyetértek! Már én is szaladtam bele ilyenekbe,de hál'istennek csak olcsóbb dolgokkal. A csizmát azért is próbáltam fel pesten, az smx-plust is,meg a supertech-et is,hogy ne lutrit rendeljek, mert utána macera kicserélni.
A csizma,ruha,kesztyű,sisak az a tétel amit nem biztos hogy próba nélkül megéri venni netről.Még ha olcsóbb is.
Ha csak nem egy már kipróbált darabot vesz az ember.
Ezt pár ilyen vétel után megtanultam.
Csak felpróbálva.
Igen! Az smx-plus-t már most meg tudnám venni kékben akciósan, mert a pardinál 70+posta, az fc-ről meg 58-60ból már itthon van. De inkább várok még és supertech-et veszek
Az Alpinestars is nagyon fasza, de azok elég húzós áron vannak, sajnos.
Lehet, hogy én is várok tavaszik, majd még kitalálom. Nagyon vonz az a Puma, de félek, hogy esetleg nem lesz jó és akkor jön a nyűg a visszaküldéssel, stb.
Vagy lehet, hogy legalább februárig várni kéne, amikor majd megyek az adásvételit intézni. Lehet, hogy kicsit drágábban sikerül majd venni, de legalább olyat, ami passzos is :)
Én is a pardinál voltam, ha nemlesz náluk az én méretemben és szinemben ha eljön az ideje,akkor az fc-moto-ról rendelem, kb ugyanannyiba fáj. Nem kapkodok, végülis ráér
A gond hogy a maradék készletet akciózzák ki ilyenkor.S-mx-4-5 öst néztem ki a pardinál de már abból is 2 hete az utolsó darabok voltak és ahogy az emberke mondta nem is lesz egy ideig.A lábam elég fura méret mert az egyel nagyobb lett volna jó de az meg hosszú volt mint a bohóccipő.
Mindenki csizma lázban ég a fórumon Én majd március/április környékén veszem,addig miafrancnak meg hátha még lesz akció addig, ha nem, akkor meg csak gyűlik a pénz. Én októberben áthaladóban megálltam pesten felpróbálni a kiszemeltemet, és jól is tettem,mert a 42es lábamra a 41es csizma kell. De ez nemhiszem, hogy mind1ikre igaz lenne. Astars esetében azt mondta az eladó, hogy szinte mind1iknél 1el kissebb kell mint amekkora lába van az illetőnek. Úgyhogy legalább tudom,hogy ha majd rendelem,akkor milyen kell méretileg. És ime Ő:alpinestars SuperTech R
Egyenlőre hogy felmegy a lábamra.Hagy helyet a nadrágnak is a szára és mozog benne bokám.A legtöbb sportcsizmában semmim nem mozgott.Legalábbis amibe belement a lábam.És azok is vékony hosszú talpú emberekre tervezték.Kivétel a TCX valamelyik példánya.
Tehát nem sportcsizma.Azoknak erősebb bokavédelme van
De nem is túra.A kettő közt van.
Első blikkre elég minőségi átgondolt cucc.
Más: Tud-e valaki közületek olyan céget vagy akár privát embert Miskolcon ill. környékén, akinek van kimondottan motorszállítós utánfutója és azt ki lehetne kölcsönözni? Természetesen nem ingyen gondoltam. Egy ilyenen ui. a legideálisabban tudnám a gépet rögzíteni és a bútorasztalos ismerősömtől (akinek a Vitoja van) sem kellene szívességet kérnem.
Legkésőbb február végén ui. már forgalomba lesz helyezve a GSR és elhozhatom. Saját lábon pedig még nemigen fog menni (160 km-t kellene ui. motorozni).
Pesten biztos van cég, aki ilyesmivel foglalkozik, de az kicsit húzós lenne, hogy még egyszer Pestre autózzak, csak azért, hogy az utánfutót vissza vigyem :)
lehánytam én a havat keményen. Merre jártál a nagy békesség alatt.