Na, az előző üzenetemet nem dobta ki a rendszer, pedig nem írtam semmi olyat.
Szóval mintha kicsit szégyenlős lenne a leányzó... meztelen motorhoz meztelen nő jár!
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, ötleteket, bíztatást, segítséget (egy hentes, meg egy jogász... rögtön lecsapnak az alkalomra ), a beszólást (akkor lesz szex! ).
Tehát a dokival való alkudozás során abban maradtunk, hogy hétfőig fekvőgipsz, majd meglátjuk jöhet-e bármilyen alternatív gyorsgyógyulós menetképes gyógymód... Tehát januárban még motorozunk!
Pusszantás háverok
Jóó eeszöktem a dógozóból , mosmegmámeg cvsinálom a +lepi vacsit a családnak
ződborsólevi, sült tarja+ tepsis buri párolt káposztával
a bevásárláson is túl vagyok, kértek 11ereret a spárba, vettem hozzá 2 szatyrot, mondom 11000é cumó kell a kt szatyor... tévedtem egy is elég lett volna
na lehet szavazni, ki mit szeretne látni belőle
Szóval mintha kicsit szégyenlős lenne a leányzó... meztelen motorhoz meztelen nő jár!
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, ötleteket, bíztatást, segítséget (egy hentes, meg egy jogász... rögtön lecsapnak az alkalomra ), a beszólást (akkor lesz szex! ).
Tehát a dokival való alkudozás során abban maradtunk, hogy hétfőig fekvőgipsz, majd meglátjuk jöhet-e bármilyen alternatív gyorsgyógyulós menetképes gyógymód... Tehát januárban még motorozunk!
ABDULka! Infót kérek a hogylétedről!
Beszéltem szerelővel és a fékpedált át tudja szerkeszteni a bal oldalra!
Jobbulást, barátom.
Z32 van
te ez milyen menü (sült tarja+ tepsis buri párolt káposztával)
nehogy beteg legyen a calad
Jóó eeszöktem a dógozóból , mosmegmámeg cvsinálom a +lepi vacsit a családnak
ződborsólevi, sült tarja+ tepsis buri párolt káposztával
a bevásárláson is túl vagyok, kértek 11ereret a spárba, vettem hozzá 2 szatyrot, mondom 11000é cumó kell a kt szatyor... tévedtem egy is elég lett volna
legszebb öröm a söröm