ittam rendesen, de még belémfért, amoyan ellőszilviztereztem
Hőggyem & uraim tissztességesen bebasztam annak örömére, h holnap hivatalosan, yogilag, erlenmondást nm tűrően egy 1 eggy 111 eggggy igazi GSR 600... (HOZOM A FORGALMIT )
MOTORSZÁMA:N 730139199 alvázszámajb1b9111100135977 frsz :UIJ 363 AZ EEEEEEENNNNNNNNYYYYYÉÉÉÉÉÉM
tUDTÁRA ADOM EZENNEL MINDENKINEK, BÁRKINEK, H AZ ÁLMOKAT NM DÉDELGETNI KELL, NM +ÁLLMODNI KELL, HANEM KŐKEMÉNYEN TENNI KELL ANNAK ÉRDEKÉBEN, H AZ VALÓRA VÁLJON
(dE tI MÁR EZT TUGGYÁTOK HISZEN RENDELKEZTEK 1-1 ILYEN GÉPPEL )
Én, a nulláról induló álmodozó külvárosi hentes +csináltam, ettőla perctől kezdve, már tudom mit- miért csináltam eddig és ebben a családom alátámaszt!
Nekik , és Para barimnak köszönöm a mai estét , mindenki másnak a hitet,bennem, h alkalmas vagyok arra, h 1 ilyen motor tulajdonosa lehetek
Maci nm tervezem, h a BKINGIG LEÁLLOK, AKKOR VISZONT A TIDÉT AKAROM
nekem O.K.
Ár: 25.000/hó.
Ugyanitt motor betárolása 5000/hó.
Sziasztok!
Nem 9-kor volt az indulás?
Bicske, MOL kút?
Köszönjük a sok köszöntést!:)
Jó Éjszakát !
De: Aquino-i Szent Tamás az március 7.!
Nos! Én, mint szent, akkor tartom!
Boldog névnapot,és minden Tamásnak ugyanezt!
Boldog TAMÁS napot !
Tényleg, kiderült, hogy múltkor FNDI mit akart velünk közölni hasonlóan jó állapotban?
és egészségedre
Köszi Maci
Hőggyem & uraim tissztességesen bebasztam annak örömére, h holnap hivatalosan, yogilag, erlenmondást nm tűrően egy 1 eggy 111 eggggy igazi GSR 600... (HOZOM A FORGALMIT )
MOTORSZÁMA:N 730139199 alvázszámajb1b9111100135977 frsz :UIJ 363 AZ EEEEEEENNNNNNNNYYYYYÉÉÉÉÉÉM
tUDTÁRA ADOM EZENNEL MINDENKINEK, BÁRKINEK, H AZ ÁLMOKAT NM DÉDELGETNI KELL, NM +ÁLLMODNI KELL, HANEM KŐKEMÉNYEN TENNI KELL ANNAK ÉRDEKÉBEN, H AZ VALÓRA VÁLJON
(dE tI MÁR EZT TUGGYÁTOK HISZEN RENDELKEZTEK 1-1 ILYEN GÉPPEL )
Én, a nulláról induló álmodozó külvárosi hentes +csináltam, ettőla perctől kezdve, már tudom mit- miért csináltam eddig és ebben a családom alátámaszt!
Nekik , és Para barimnak köszönöm a mai estét , mindenki másnak a hitet,bennem, h alkalmas vagyok arra, h 1 ilyen motor tulajdonosa lehetek
Maci nm tervezem, h a BKINGIG LEÁLLOK, AKKOR VISZONT A TIDÉT AKAROM