Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok mindenkinek
Jobbulást Abdul mielőbbi gyógyulást neked! Hát igen a Nők lásd a képletet!
Ezt jól el kutad sajna
Nekem 6-7 hétig volt fent a gipsz, de azonnal felrakták buzik még a duzzanatra? El is baszták a lábam rendesen! Az óta sem mozog teljesen 100% :( Én nem engedném begipszelni vennék egy állítható komolyabb boka rögzítőt és felpolcolva pihentetni! Azt viszont jó pár hétig! És ha minden tuti a végén egy jó gyógytornász az hozza majd rendbe igazán!
volt már szőke máskor is
Úgylátom Abdulnak jól sikerült a lábműtét.... szép hosszú combokat kapott meg szép szőke hajat
Jó reggelt jó reggelt

hogy van a kedves beteg
Tökmind1 mibe szaladt bele,de az állvakefélés is kilöve egy darabig
hőgyológus
Szerintem a méh-ek csííték +
De,te most mint sebész,vagy mint urologus rendelsz?mert nemmind1
Úúú basszus, nm vágom, h mütéttel zajosabb
az a lényeg, Abdul barit hamar futni lássam, lehet, h a dokiját kéne nekem vizsgálnom
Sajnálom ami történt Abdul, minnél gyorsabban épülj fel
(há bazzmeg 24 év fotballután nm tudom elmesélni, h gipsz volt a lábamon , érthetetlen , lebonhatnám azt a lépcsőt.. vagy ne beszélj azzal a nővel, a végén még a dobhártyádnak is baja lesz)
Jöjjé el Dr Hentihö, átnézem..., ha tudom nm fájdalommentesen, de orvosolom a práblemot
Dr Henti rendel:
minden páros 7: h sz p 6-14-ig
minden páros 7: k cst 6-14-ig, egyéb esetekben ügyeleti felár ellenében, északai pótlék 2X-es, tessék bejelentkezni
Dehogy hoz gyorsabbat.Ugyan igy jártam.Ha nemszakadt a szalag,akkor csak 5hét járo,ha szakad,mütét,1hét fekvö,6hét járo
asztaqurvq , balfasz vagy , hihetetlen
a műtét gyorsabb gyógyulást hoz... állitólag
ajjajj.... majd ha járóképes leszel,gyere be hozzám a rokismatricádért.....
Még télen is összevisszatöritek Magatokat?
Jobbulást!
Gondolom, hogy nem önként és dalolva mennél a és alá. :-) A feleségemnek volt nem rég Achilles szakadása, igaz az teljes onnan a tapasztalat, én csak kiszolgáltam 6 hét fekvő gipsz a kórház után, aztán jött a járó gipsz.
Remélem jól meg vigasztaltalak! Azt azért hozzáteszem az teljesen elszakadt, használhatatlan volt a lábfeje, nem bírta sem emelni, sem tolni nem tudott vele, ez nálad nem áll fenn.
Simán.
Van egy combos gérvágófűrészem.
Akár a kért szögben megoldom.
az igazi szopás
Eddig is túl kényelmes embernek tartottak, ritkán lépcsőzöm... most már van indokom, hogy ennyit se lépcsőzzek.
A műtét a legutolsó opció részemről, meg dolgoznom is kellene... hogy tudjak motorozni.
Tudom tudom, én januárban motorozni akartam...
A szeletelést is vállalod vagy Hentit kérjem meg?
Legközelebb talán a liftet ajánlom. Viszont elég xarul néz ki, és ha műtét, akkor utána elég valószínű a gipsz is.
... azaz se motor se sex? Egy "félrelépés" miatt?
amikor én nyomtam a szaltót és odavertem a bokám akkor az Igló fagyasztott zsenge borsó volt rá a leg tutibb

és húzzál bele apasztani mert mindjárt indulunk
Kösz, holnapra azt is beiktatom.
Körfűrész a 3. opció.
Én a gipszet részesíteném előnyben az 6 hét és lejön a műtétnél még megnyaggatnak ha ki kell szedni amit beraknak de az orvos megmondja tutit.
Elvileg ahhoz, hogy dönteni tudjanak, hogy mi legyen....lejjebb kell apadnia a duzzanatnak.
A sima gipsz is szar.....majd. de a műtét utáni állapot és azután a gipsz....az még szarabb.
A gyors haladást elfelejtheted egy darabig, mert az ugrálást...stb.