hát én csak azt mondom h a GSXF csúnyát kapott tőlem két GTK a mérlege és most egyben van sőt eladásra készül. amit nem lehet megcsinálni alkatrészt azt venni kell. a lengyel teszveszen fillérekért van és tudod mit most jobb mint valaha minden új rajta minden lepucolva bezsírozva
foggggalmad sincs,hogy a Sima Béla mikre képes,csak pofázol,,,,,,akkor megcsinálta motorom teloit,mikor mindenhol 100000rekről pofáztak használtan,,,,,,,és másfél évvel ezelőtt még kevesebb esélyem volt használt cuccokat venni,mint neked most,,,,,,van már GSR hez alkatrész bőven,,,csak foglalkozni kell vele nem hiszizni,meg nyávogni,hogy jajj,meghalt,tönkre ment kész ennyi volt,konyec,,,,,kurvaanyádat....oké bazdmeg,,,,,,,tudod mit,,,,add nekem a motorod INGYEN,a többit bízd rám,..igy ugyan azzal az eséllyel indulunk,,,adott egy törött motor,,azt majd meglátod mennyit költöttem rá....mindenről hozok blockot meg papírt,ami igazolja a vételárat az egyes alkatrészeknek,,,,,NA?!OKÉ? ? ? ? .......válaszoljál már
Én tudom mi van a motorommal, mert itt vannak a fényképek a gépemen és hát nem túl életképes...
Figyelj már...ezen nincs mit javítani
Kettétört a villaszár is
Ezt 5 sima béla sem javítja meg
igen te kis szarházi,,,,,,össze vissza beszélsz,,,ha tudnád konkrétan mi van a motoroddal nem ezt írnád,,,,,,25ért a Sima Béla megjavítja a teleszkópokat,ahogy nekem is megcsinálta enniyért,,,,kint tudsz venni tankot és vázat is,,,,jó olcsón,,,csak ebben a geci országban lehúzos fasszopók élnek és ezért ilyen drága
nem tcc te semmit,,,,feküdj tovább azt kussolj beázott a teljesen felújított telfonja,mert motorozás közben elkapta az eső,,,,,ezen vagyunk,hogy megjavuljon,,,,szóval fogd be a bagólesőd kisköcsög
ááá,még most is fosok,,,,nagyon kemány ez a vírus,,teljesen kész vagyok,,,remélem helyre jövök csütörtökig,,,,kiküldöm ma az asszonykámat hozzád,,,add neki odaja a telefonod,holnap meg visszaviszi megjavítva,,,,,vedd le az akksit ne használd
Én is tudom, hogy mindent lehetne mindenhonnan szerezni...... de mindenhol csak VENNI !
Na és ez itt a baj!
De ezen ő is mosolyogna!
Szerintem te kifostad a maradék eszed is.....
Mennénk Balatonozni feléd szombaton
Tybee papa
Köszi a segitséged
Ha jó idő lesz menjünk
Ott van Tybee.... ugorj el hozzá
Nemjár vki ma délután szolnok felé?SOS be kéne 2 perce egy bal oldali hütötakaro
Figyelj már...ezen nincs mit javítani
Kettétört a villaszár is
Ezt 5 sima béla sem javítja meg