Az enyémet is kinézheted. És kipróbálhatod. És nem lessz durva.
És pont jó a kategória váltás. És én elsőre vettem meg ezt a motor, értsd nem volt előtte mocim.
Az enyémet nem kell kp. re vinned. Hitelt át lehet vállalni. Rendes biztonságos fizető voltam.
Most kapott ujjj Sportech M3 gumigarnitúrát. Lánc-fogaskerék szettet. És levegő-olajszűrőt és friss olajat. És nagyon megkímélt.
Hívj nyugodtan! Ez komoly!
Sziasztok! Én a GS500-on szoktam figyelni, de most kiszúrtam magamnak egy GSR-t! Szerintetek nem lesz durva váltás teljesítmény ügyileg? Mit érdemes megnézni rajta ha elmegyek kipróbálni? KÖsz a segítséget!
Tomi
Szeretnék lemenni Vasárnap B.füredre reggel 8 körül indulnék. Kicsi mászkálás,pancsolás.
Aztán átgurulni Siófokra. Valaki? Mert ha senki, akkor nekem is kilőve
Ha minden jól megy és fű lenyírva, és ha asszony "elenged"
Akkor Du. valamikor 3-4 körül megyek egy laza Dobokő-Esztergom-Visegrád kanyart. Valaki ? Indulás Pomázról
És pont jó a kategória váltás. És én elsőre vettem meg ezt a motor, értsd nem volt előtte mocim.
Az enyémet nem kell kp. re vinned. Hitelt át lehet vállalni. Rendes biztonságos fizető voltam.
Most kapott ujjj Sportech M3 gumigarnitúrát. Lánc-fogaskerék szettet. És levegő-olajszűrőt és friss olajat. És nagyon megkímélt.
Hívj nyugodtan! Ez komoly!
Tomi
jól.
Bővebben: Nem jól
Még valaki?
Hogy vagy amúgy?
Én mennék, csak nincs akksi a motoromban és lapos az első kerekem.......
nem tudom még h holnap kell-e dolgoznom de most viszont megyek
Szeretnék lemenni Vasárnap B.füredre reggel 8 körül indulnék. Kicsi mászkálás,pancsolás.
Aztán átgurulni Siófokra. Valaki? Mert ha senki, akkor nekem is kilőve
Na jó 7végét Nektek!
Ha minden jól megy és fű lenyírva, és ha asszony "elenged"
Akkor Du. valamikor 3-4 körül megyek egy laza Dobokő-Esztergom-Visegrád kanyart. Valaki ? Indulás Pomázról
tisztelet a kivételnek
Tavasszal meg úgyis 12000 szerviz, akkor kap 4 db újat :)