Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne tetézd...elment így is-úgy is
Repsi most ment el...... na nem a csókoktól.... hanem amúgy.....
Ne mutasd be nekem őt, ismerem a fajtáját A látogatás csak fedőstory volt, nekik a tested kell valójában
Repsit nyugodtan csókolgasd össze...mond, h én küldöm
Áááááá....... pedig már nyúlkálnak a takaró alá......meg csavargatják az ujjaim....... a mogyorómat már szopogatják..... és bekapták a banánom végét......főleg repsi...ő a végét kapta beee egyből
Remélem azért nem erőszakoskodnak veled Mégis csak egy védtelen, betegágyban fekvő ember vagy!
Már rejtőzködnek, de megtalálják őket......
Elvileg holnap engedtek volna haza, de mivel hétvégén nem tudják felrakni rám a corsette-t, így lehet hétfő lesz....
Képzeljétek, a képen látható egyének a mogyorómat szopogatják... .
A baloldalit nem ismerem
De a Kawalányt kedden elkapjuk, ha Bp-n lesz! Te meddig vagy elkülönítve embertársaidtól?
Intézkedem....... a baloldaliról már lemondtunk
A jobboldalit a Kawás gumiszobába tegyék az nem sárga, hanem Kawagreen színű
Az előbb lemaradtak a képek.....
Vigyázzatok, most már mindent el tudok olvasni!

Hoztak még két embert az osztályra, de mondtam, hogy a sárga cédulás házba vigyék!
Ismerősök?
Kocsogok!
szeretjük a púzót betömni te innen is elmész?!
itt mindegyik ilyen ánuszvadász ? akkó húzok is innen!
Kikeresünk mindent, mac ....
te meg seggbe és szana szét leszel baszva,ha így beszélsz a Ginellivel ő egy szellemi toprongy,ne beszélj vele csúnyán
még mindig nemtod a pásszvőrdödet gyíkarc?
ha megyek legközelebb hozzád akkor viszek egy megbízást, addigra kéne nekem a kötvényszám, stb.
Családi baleset és élet bizti. Hát azon is végigmenni és amit lehet kihozni belőle. Ha már úgyis foglalkoztok az AHB-vel...
az milyen bizti? És mit kéne vele csinálni? De gondolom megoldjuk.
Elvileg vasárnap mehettem volna haza, de a corsette-t leghamarabb hétfőn tudják felrakni. Szóval leghamarabb hétfőn és remélem nem este.
Akartam kérdezni, hogy ti tudtok foglalkozni a másik AHB-s biztosításommal is? Mert akkor azt is odaadnám majd...
meddig vagy még fogoly?