Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenki ! .....
Vasárnap délután lesz egy kis összeröff itt a környéken az Ügyünkkel kapcsolatosan.....aki magáénak érzi, akit érdekel, és aki esetleg konstruktív ötleteket tudna adni a dologgal kapcsolatban,azt szívesen vennénk,ha eljönne........M1-M7 kivezető szakasz McDonalds az Agip kút mellett.
Nagyon szeretném,ha azok akiket benne vannak a Dologban,eljönnének,mert lassan megint itt az idő ,be kell adni a papírokat,és még korántsem készültek el,és ezt Együtt kellene összeállítani!
Ha valamikor,akkor most nagyon fontos lenne minél több szemszögből megvizsgálni a dolgot!
Köszönöm!

Aki eljön:

1. Gekko
2. Maci- ha minden igaz
3.
4.
5.
Grkrisz! Nagymester!
A hétfőn 10,30-ra kellene lemennünk a gyárba.
10-kor a Black Motorsnál tudnánk találkozni? Én kocsival megyek le, mert cuccokat viszek nekik, és vissza hozlak ahová mondod. Kedden, vagy szerdán meg a Tomi vinne le a motorért. Ahogy elkészül a módosítás az üléseden.
http://maps.google.com/maps/us...

Ezt is javasoltam már egyszer útvonalnak! Egy szlovákiai magyar srác jönne velünk és mutatná, segítene. Ez egy napos guriga lenne. Mentsétek el, és ha összejön, akkor menjünk el erre is!
Mivel megigértem Erzsildinek, hogy mind a két napon gurulunk, azaz viszem Őt is magammal, ezért lassabban megyek, mint Ti. Nem akarom a csapatot fékezni, ezért nem tartunk veletek, persze, az más, ha a csajokat is hozzátok Ti is. Akkor megyünk veletek.
Széles utat, Gumifákat!
Hölgyek urak

2010 április 25.én vasárnap
kellene egyet gurigáznunk most egy új irányba. az útvonal ez lenne terveim szerint, de minden megoldás érdekel.
egyéb ötleteket és a jelentkezéseket
ide kérném a szokott módon:

1,fndi
2,nopara
3,wasp
4,grkrisz
5,
6,
7,
8,
9,
10,
Hölgyek urak

kellene egyet gurigáznunk most egy új irányba. az útvonal ez lenne terveim szerint, de minden megoldás érdekel.

1: fndi
2:nopara
3:wasp
4:grkrisz
Hello mindenki ! .....
De jó nektek.....
Hölgyek urak

3:wasp
4:

Gekko! Egy napon nem múlik semmi! Ne tegyük át hétfő 18 órára?
A pendrive-ot holnap odaviszem hozzád, jó? reggel 8 útán.
ezt mar bele sem mertem tenni, mert van akinek hányingere van az erdőtől
de majd jól eltévedünk
miért vasárnap délutánra és miért csak ennyivel előtte hirdeted meg ....már leszervezve a gurulások és stb.....mondjuk ha esik akkor megyek ....viszont ha nem akkor 577......
Ja,és aki megy,annak jó utat,és vigyázzatok magatora meg egymásra! ..........Pustik!
amúgy ezt is számításba vettem,hogy sokan basznak az egészre,fontossági sorrendben nagyon a végén lesz,ha egyáltalán ott lesz,ezért nem is sokkolt a dolog ,menjetek csak,majd én csiszolom a rendszert...habár azt nem gondoltam,hogy szinte egyedül kő dogzanom rajta,de hát ilyen kegyetlen az élet......
szerintem olyan is van ,aki kifejezetten örül a dolgok ilyetén állásának,de lelke legyen rajta
ott lesz a megbeszélés! Oldklu nál.csak a tali lesz az Agip kútnál az M1M7 kivezetőn......
Tudom hogy motorozós idő lesz,de ez nem tűr halasztást,jövő 7re készen kell lennie a beadványnak ,valami áldozatot is kell hozni az ügyért,legalábbis én úgy érzem.
Aki nem jön,az nem jön,ez nem kötelező
Üdv!
Sajnos nem tudok menni, még mindig házfelújítás a köbön...
Az útvonal jó, tavaly is hasonlót jártunk be az évadnyitón... és mivel úgyis kanyarvadászok vagytok, szerintem Gyöngyösnél irány fel a 24-es végig Egerig, majd ugyanez vissza. Ne az alsó élménymentes 3-ason menjetek Eger felé. Csak egy javaslat.
indulás kb. 9 óra Osztya ÖMV kúttól
honnan indulunk és mikor?,ez a kérdés már csak
Hölgyek urak

HI , szia mindenki
Édes öcsém vasárnap 20 fok lesz, aki él és motoros az túrázni megy /mer ugye akkor ér rá/ ki kellene próbálni egy nem túl motorozós dátumot, talán a hétfő késő délutánt, aztán beszélhetünk!
Sajnos nem tud senki 3 harmadra szakadni, mer ugye Oldibá is otthonába hívott minket!
Akkor Te ezek szerint nem leszel a beszélgetők között....