Tomibá, engem nem bántott senki!
Szar érzés volt, h sokaknak Én mondtam el a hírt, mint kiderült tévesen! Hogy Én értettem-e el valamit, vagy rossz imfót kaptat, ezt kár firtatni! A gond azzal volt, h nem úgy alakult a pályabelépés ahogy Én elmondtam, majd ott se voltam! Olyan mindha Én szedtem volna rá a társaságot a nagy okosságra! Ezért érzem magam felelősnek! Nagyon sajnálom, elnézést mindenkitől
Sziasztok, pályázás letudva , nagyon jó volt Kakucsolni!
Azthiszem ez hiányzott az eltelt 1500Km-en! Visszajött az önbizalmam, beválaltam azt amit tavaj már tudtam 8szépen átvezettem a vasat 2 gumin, pályaelhagyás a földesre , de nemdobott le, csodával határos módon az Én kicsikém )
Az újjabb etapban, már gyönyörüen haladtam, igaz kissé lassan, de mindent meg tudtam csinálni amit elképzeltem Ivek, kanyarsebesség, aztán jobb bal lábtartó lerak, és a gumimmal sem kell szégyenkeznem Para tanárur hiányoztál és köszi, a leckét, megírtam
Holnap dobálok képeket is fel!
Maxi igazad van öreg rozmár. Részemről jeleztem Atinak,hogy ha a családi kötöttségeket letudom, kinézek és becsatlakozom a segítésbe. De mint láttam nem sikerült össze hozni a tervezett bulit.
Így csak elvittem megtisztelő jelenlétemet a kedves réglátott csapathoz.
Maci bammeg te semmivel nem lettél kisssseeeebbbb Vissza kell szoknom a sütire
Old, nem tudom mi hangzott el ami miatt ezt írtad. Hentitől nem jól jött le az infó, de szerintem ebből nincs semmi baj. Így, ahogy ezt most leírtad ha hamarabb felkerül szerintem meg tudtuk volna szervezni. De én így is élveztem.
Az estl eges félreértések elkerülése végett:
Kakucs egy részét a vezetéstechnikai oktatáshoz béreltük ki. a Gekkonak javasoltam, hogy a tobbit is béreljük ki és most a tetteerőssebbje összedobhatná a szükséges lét, pl.. 15 fő × 6000 Ft és miénk az egész pálya EGÉSZ napra! Értesülésem szerint az ehhez szükséges pénzt sem áldozta fel, illetve senki nem akart "társadlmi munkát" vállalni, met az bizony azzal járt volna! Kapuban állni és csak azokat beengedni, akiket mi akarunk, aláiratnia kötelező pályahasználati papírt, pl. és sorolhatnám tovább- Mennyit motorozhattunk volna együtt, ha ezt így csináltuk volna! Csak az terjedt el, hogy lesz potya pályázás INGYEN és BOGRÁCSOLÁS ingyen! Meg kell még jegyeznem, hogy Henti igazán önzetlenül felajánlotta, hogy Ő jön főzni mindannyiunkra és hozza a húst ingyen. Lelkes volt erre a hírra és örömmel mondta el mindenkinek, de rajta kívül nem volt senki ilyen adakozólelkű! Ezért igen méltatlan Őt bármiért is felelőssé tenni, vagy akár bántani!
Uraim, lehet , hogy én nem vagyok ide, erre a világra való, de én úgy gondolom, hogy egy közösségért vagy pénzzel, vagy munkával lehet tenni valamit! ÖNZETLENÜL, akkor jut előre a csapat, akkor tarthatók fent a barátságok, ha a mérleg serpenyőjébe mindenki a képességeinek megfelelően RAK bele valamit!A másik vérének szívása nem nevezhető barátságnak!
Ingyen áram csak a villamosszékben van!
Részemről a TÉMA lezárva.