Kb. ugyanannyi nem? Állíttatni akarok mert csak durrog folyamatosan... szerintem szökik az erő, vagy az én súlyom gyarapodik... meg felkészülök, hogy idén már ne alázz!
Milyen volt?
Üdv Srácok és Hoi!
Ki volt kipu csere után beállításon, ha jól rémlik Esztergomban? Hova kell menni, mennyibe kerül?
Baripeti/Tutis... milyen volt az első Mersz?
577-es jó kis út, ha van idő még guruljatok pár 10-20km-t tovább Donovaly után is, mert kellemesen kanyargós az út (Krakkó felé sikerült autóval megtapasztalni, Oldnak igaza volt!). Nekem sajnos még kimarad a hosszabb gurulás, csak melóba járásra van idő.
Aki sörözik éppen, azzal koccintás így a fórumon keresztül!
És ma hazafelé elugrottam a Fastride "főhadiszállására" a megrendelt póló miatt. Le a kalappal előttük, meglepően közvetlen és jó arcok, sokszor nem volt szimpatikus a stílusuk, de élőben totálisan mások. Agárdi Gyuri bácsi se véletlenül támogatja őket (motorostura.hu).
Jó lenne ha jönnétek, van pár videó az enyémek között is arról az útról, igen jó hely! .......és olcsó is, csak a benya kb 400km-re és a kaját vagy visszük vagy a helyi éttermekben kicsit olcsóbban mint itthon veszünk....
Van pár eladó Alpinestars GP PRO kesztyű!
Alpinestars
Vannak bőrruhák is meg sisakok is!
Sisakok
Ja és kész a kipuffom!Brutális a hangja!