Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv GSR-esek

Van pár eladó Alpinestars GP PRO kesztyű!
Alpinestars

Vannak bőrruhák is meg sisakok is!

Sisakok

Ja és kész a kipuffom!Brutális a hangja!

..... .......mi van Veled tesó?
Jó arcok tényleg
prop-tech Csunderlik Csaba....és 15 píz......
kykeera hallgatva? Egy új pár tárcsa 60-80, használtban 30-40 jó állapotban.
Ezeken nem volt rajta már akkor sem amikor beszereztem.
Kicsit még azért hideg volt, de kafa.
Te is kint voltál? Behisztiztem, pihenni akartam... de majd május 14-én (ha jól emlékszem).
szija hiányoltalak ma hringen ...
Kb. ugyanannyi nem? Állíttatni akarok mert csak durrog folyamatosan... szerintem szökik az erő, vagy az én súlyom gyarapodik... meg felkészülök, hogy idén már ne alázz!
Milyen volt?
Pro-tec Mi? Pályázni meg nem jössz?
Hát HURKA vagy.
Osztyánál a Baumgartnerrel szemben (abban az utcában) van egy garázsban a "műhely"... csörögj oda a megadott számon előtte.
Hella.

Hol vetted át a pólót
Köszi Sanyi! Jól van lusta vagyok... meg sör a kézben.
Még egyszer köszönöm!
prop-tech és az ár megbeszélés kérdése...gugli a haver....
Üdv Srácok és Hoi!
Ki volt kipu csere után beállításon, ha jól rémlik Esztergomban? Hova kell menni, mennyibe kerül?

Baripeti/Tutis... milyen volt az első Mersz?

577-es jó kis út, ha van idő még guruljatok pár 10-20km-t tovább Donovaly után is, mert kellemesen kanyargós az út (Krakkó felé sikerült autóval megtapasztalni, Oldnak igaza volt!). Nekem sajnos még kimarad a hosszabb gurulás, csak melóba járásra van idő.

Aki sörözik éppen, azzal koccintás így a fórumon keresztül!

És ma hazafelé elugrottam a Fastride "főhadiszállására" a megrendelt póló miatt. Le a kalappal előttük, meglepően közvetlen és jó arcok, sokszor nem volt szimpatikus a stílusuk, de élőben totálisan mások. Agárdi Gyuri bácsi se véletlenül támogatja őket (motorostura.hu).
Ártól függ.....ki lehet görgőzni, nem tűnik vészesnek....
Én már kész vagyok
Mehet a qrvaanyázás
ja, és nem hiszem, hogy sokan lennénk és a lassabbak egyébként is más útvonalon jönnek csak kint találkozunk....
Jó lenne ha jönnétek, van pár videó az enyémek között is arról az útról, igen jó hely! .......és olcsó is, csak a benya kb 400km-re és a kaját vagy visszük vagy a helyi éttermekben kicsit olcsóbban mint itthon veszünk....
Sziasztok
Ott a helyem
Szia. Hátsó az már van, az elsö ugy érdekelne hogy féktárcsákkal együtt.