Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK
Nem dolgozom már ott....
Hozzám nem jött e-mail tőled....
Roomsterre lesz válasz?
Hi Mindenki. Helló Gino. Küldtem Neked mailt, de..
Csütörtökön 12000 es szervíz a GSR en. Pedig nagyon jól duruzsol.
Jó estét!
Én mennék, csak.....
Ez csak javaslat, hátha rábukik valaki és összejövünk többen! Nekem a szombat lenne a jobb!
...Ha nem a saját szememmel látom, nem is hiszem el!
Ördögi a vezetési stílusod
melyik nap jöttök Gánt felé?
Jó Reggelt Mindenkinek és Neked is Nitro1!

Szombaton is és vasárnap is jó idő lesz! A Gánt felé vezető ót VÁR ránk, aztán Bfüreden kiülhetnénk a partra egy KV-ra. Kykee talán megint éppen arra járhatna!
Biztos igy van mert sima uton nem volt ilyen szitálás, de itt a környéken csak szar út van
igen,mert ahogy húzos a jobb kezeddel nagyobb erőt fejtesz ki és igy jobbra kormányzod,ha egy picit is megemelkedik,még ha az szemmel alig látható,,,ergo enyhén jobbra kormányzod és visszaérkezésnél az erőhatások meg egyenesen hatnak az első kerékre,,,,,ha ezt jobban elbaszod,vagy gyorsulás közben esteleg jobban felemelkedik az első kerék,esetlegesen eg véletlenszerű keróba megy át,akkor ez nagy bajt okozhat,,,arra törekedj,hogy mind a két kezeddel egyformán húzd magad felé a kormány két végét,,,,akkor nem lehet gond,,,,,,,de legjobb lenne,ha erős szorítással de laza csklóval motoroznál kibaszott okos vagyok ma,,,,főleg igy,hogy a földröl szedtem össez a maradék rutint 2szer
köszi
Köszi a válaszokat
Hát ha van rá idő akkor én is kikerülöm.
Érdekes... én is szoktam neki húzni ... elég rendesen előzésnél, de nem szokott szitálni....
Mondjuk én ki szoktam kerülni az aknafedelet, gödröket, úthibákat.... lehet ennyi a megoldás?
Akkor szokott szitálni Pl. elözésnél huzom neki és valami egyenletlen utfelületrre rámegyek ( aknafedél, kisebb gödrök, középen útfelületösszeeresztési hibák stb.)
Van két hátsó felnim a másikon slicck van . Most szerzek még elsöt is akkor lesz egy garnitura utcai meg pálya.
Szia mymy!

Bocsánat, hogy bekapcsolódom a beszélgetésbe.
Én olajat cseréltem az elejében, sűrűbbre amitől kicsit keményebb lett és nagyon jó így!
A tekergetőkkel nem tudod a keménységét állítani, mivel azokkal csak a rugó előfeszítésén lehet állítani.
Remélem nem csak elől van slick-ed, hanem hátul is.

Mások is mondták már, de nem igazán értem én ezt a "kicsit beszitál" az eleje dolgot...

Nekem sosem szitált be még az eleje, sem most, sem a gyári olajjal .... nem tudom ti mit csináltok, hogy nektek igen....
minél keményebb annál pattógósabb,és közüton ne használd úgy,,,,,hamar esel,,csak pályán,és csak egy centit ültetsd meg,,,,kicsavar a teleszkópszoírtó csavarokat és oldalanként 1-1 centi enged lefelé,majd jól visszahúz,,,de csak ha pályázól és elől hátúl slick legyen,,vagy elől hátúl utcai,,,ezeket ne kevered,hogy elöl slick hátúl utcai,,,más a profilja és nem fogja követni a lineáris ívét a hátsókerék az elsőnek,,,,,,ebbe be e is halhatsz,,,,,tegyél előre hátra slikcet,,,,elől 2.3,hátúl 2.1 bár nyomás legyen,,,és lásd megy a kanyar, lapon, biztonságosan