Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maci !
Szombaton 577 ?
a sütitől nem leszel akkora és olyan erős mint én....javaslom az anabolikus szteroidokat
Azzal a szarral hogy tudott otthagyni téged ?
Megint egy hengerrel mentél ? ,
1x elmentem neki belülről , de az M6-on hazafele úgy ott hagyott, h elköszönni se volt sanszom , lehet, h nem tetszett neki, h a pályán 1X belülről elmentem neki
Remélem lenyomtad a Tsanyit , a buzi motorjával együtt .
Ő vékonyabb, kicsit kunkori a haja, és nem tud magyarul, h a picsbe keversz vele össze
Szia Rossi !
Szijja Krisz
Hello mindenki ! .....
Henti meg a Műbrokinepper
Jó volt látni,ahogy mentél
Pelónepper: Neked meg cíp a legújabb motorod
KÖSZÖNÖM!
Jó reggelt!
Jó Reggelt Mindenkinek!

Kykee!
A Tomiéknál megbütykölik. Igazám mem jelentős a dolog!
Jóreggelt
Tegnapról néhány pillanat
Old papa!
Én nagyon jól éreztem magam és köszönök szépen mindent,,,,jó volt ez a két nap.....sajnálom hogy eldobtam a vasad,de megtettem mindent hogy ne legyen baja.......prezentálom a károdat ....jó csapat volt,örülök,hogy megismerhettem a társaságot!
mégeegyszer köszönök mindent
ez egy rezgő kép,sok zajjal és kanyarral,,,de mikor, hova és kikkel?
ez-e:
Az meg mi?
na ja....az idő=pénz....ezt már a régi sumérok is megmondták.....tájm iz máni.......asszem így..... ......ha van időd lesz pénzed is tehát jössz
Nem szaladnék ennyire előre
Fontolóra veszem, kedvem az lenne, de az idő és a pénz, meglátjuk
Üdv all! Kicsit lemaradtam a fórumos történtekről, mi volt ez a kakucs? és jól látom, hogy mindenki motorozott a hétvégén, sőt még pályáztatok is? Jól tettétek, én csak kitoltam ma hogy lemossam a port róla... irigykedem... itt meg sok a teendő és az asszony se tudott hazajönni a vulkán miatt. Egyre ingerültebb vagyok.
Holnap ha száraz lesz az út reggel, akkor motorral megyek, max. megázok hazafelé, az sem érdekel.
Vasárnap 577?....egyébként ez mindenkinek szól aki ráér....
Úgyszintén