Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a csapágyak ha benne vannak,meg a tárcsák,akkor adj érte max egy huszast
8-án nyitóbuli
gyertek akkor
nembeszélve a Dzsínóról,ez a Dínó tuti milliméterben prezentálná nekem a távolságot,vagy Yard ban hogy érdekesebb legyen.....
hogy pörög ez a totyik vazze......
jól vagy csaje? mikor megyünk Kowboy tanyára? elvinném a családot....kb mennyire van innen? mármint távolság,és ha kérhetem km ben.....(mert ezek képesek és megadják cm ben és akkor számolhatok estig!)
Aznap reggel még nem nagyon bírt kanyarodni...
minden ok...csak a fekete plekóban este 10 után értem haza....izgalmas volt az utazás....este setét,és vagy bogár üti ki a szemem,vagy lecsukom,és nemlátok sokat.... de hazaértem,megbeszéltünk pár dolgot,folyt. köv. mert ez kissé komplexebb dolog,nem lehet teljesen átbeszélni ennyi idő alatt...
Köszönöm,hogy eljöttél volna!
meg kell nevelni
Gekko!
Mi újság?
Mi volt este? Sajna, nem tudtam más oda menni, mert apám kutyája velünk volt,- és örültem, hogy baj nélkül hazaérek vele. Kúúúva neveletlen és parázik a kocsiba. Hisztis!
itt sem kellett valami sokat visszaolvasgatni
Rendben, köszi de nagyon olcson sem éri meg?
Megadtam neki,,,mobil_gsm@citromail.hu
Old!
szia!
ha tudok megyek.....
Sziasztok!
mymy,ne vedd meg,mindig rázni fog,,,ez nem játék,nem egy kispolszki,hogy megdrótozom azt megy,,,,,,
www.vezetestechnika.info lapon a fele már fennt van!
Ide a wiliéknek írd a mail-edet és elküldik a PICASA oldal címét, ahonnan letöltheted a többit!
Old
Üdv Mindenkinek és Kykee-nek!

Kykee! Május 11-12.-én lesz a következő. (Kedd-szerda)
Sziasztok! Szerintetek érdemes megvenni egy sérült elsö felnit?
Jó reggelt
Halotttopic?!
Hol lehet megtekeinteni a hétvégi videót?főleg a vasaárnapi pályázást?
Oldklu papa!
Eztet mostan hogyan értsem?,,,,nem tudok motorozni,csak szeretek ne felejtsük el,hogy nagyon rég rutinoztam,,,,csak közút,sok állatkodás és egy kis pályázás,de azt is csak ritkán,,,,semmit nem mondtak nekem,csak menjek és csináljam amit a többi,,,,,aztán kiszedtek és gyorsan 3 ember közölte,hogy mit tegyek és hogy,,,,meg egy nap forban voltak a többiek velem szemben,,,de ettől függetlenül nagyon élveztem és ha alkalmam lesz rá,bebizonyítom hogy alkalmas leszek eme nehéz feladatokra,,,,,,hozzá kívánnám még tenni,hogy kiváncsi lennék a GSR klán tagjai,hogy vinnék véghez ezeket a feladatokat,,,,,,,,nagyon jó és hasznos dolog,,,igaz,hogy a motor az motor,de mindenki a sajátját érzi a legjobban,,,nekem még ez sem volt..... de igyekeztem és ha ezen múlik inkább esek még kettőt,de megérte