2010 április 25.én vasárnap
kellene egyet gurigáznunk most egy új irányba. az útvonal ez lenne terveim szerint, de minden megoldás érdekel.
egyéb ötleteket és a jelentkezéseket
ide kérném a szokott módon:
Igen,arról lenne szó,de nem tervem,hanem tervünk,és oldalunk.ami már müxik,de még nincs kitéve nyilvánosra,mert a tartalomfeltöltés,szerkesztés,átgondolás megy....remélem estére már felpörög egy kissé,most nem tudok teljesen rázoommolni,mert dolgozom,néha bejönnek,és megszakítják e tevékenységemet.... meg hát elfáradtam,most lenne itt az ideje belekapcsolódni az operatív munkába egy kicsit.....
Vasárnap délután lesz egy kis összeröff itt a környéken az Ügyünkkel kapcsolatosan.....aki magáénak érzi, akit érdekel, és aki esetleg konstruktív ötleteket tudna adni a dologgal kapcsolatban,azt szívesen vennénk,ha eljönne........M1-M7 kivezető szakasz McDonalds az Agip kút mellett.
Nagyon szeretném,ha azok akiket benne vannak a Dologban,eljönnének,mert lassan megint itt az idő ,be kell adni a papírokat,és még korántsem készültek el,és ezt Együtt kellene összeállítani!
Ha valamikor,akkor most nagyon fontos lenne minél több szemszögből megvizsgálni a dolgot!
Köszönöm!
Vasárnap lesz egy kis összeröff valahol itt a környéken az Ügyünkkel kapcsolatosan.....aki magáénak érzi, akit érdekel, és aki esetleg konstruktív ötleteket tudna adni a dologgal kapcsolatban,azt szívesen vennénk,ha eljönne........
Nagyon szeretném,ha azok akiket benne vannak a Dologban,eljönnének,mert lassan megint itt az idő ,be kell adni a papírokat,és még korántsem készültek el,és ezt Együtt kellene összeállítani!
Ha valamikor,akkor most nagyon fontos lenne minél több szemszögből megvizsgálni a dolgot!
Köszönöm!
Látom Gekko érted, h miről van szó. Most intéztük el a formaságokat az OTP ben. De a motor még mindig nálam van, mivel
a vevő nyíregyházi. Átadás este, Fűzesabony. Mégegy xenon os autópálya menetet nyomok.
Vasárnap lesz egy kis összeröff valahol itt a környéken az Ügyünkkel kapcsolatosan.....aki magáénak érzi, akit érdekel, és aki esetleg konstruktív ötleteket tudna adni a dologgal kapcsolatban,azt szívesen vennénk,ha eljönne........
Köszönöm!
Sziasztok.
Nem temetem a motorozásomat, de a mai napon eladtam a GSR t
Kénytelen voltam racionális döntést hozni. Véglegesen nem tűnök el a fórumról, csak egy kicsit távol leszek. A csajoknak puszi a
fiúknak üdv. Szevasztok.
majd ha lesz időm akkor csinálok azt is....de amíg nekem ez egy munkahely,addig sajna azt kell csinálnom amit a főnök mond nyugi,nincs elfelejtve csak most éppen nem csináltunk olyasmit
2010 április 25.én vasárnap
kellene egyet gurigáznunk most egy új irányba. az útvonal ez lenne terveim szerint, de minden megoldás érdekel.
egyéb ötleteket és a jelentkezéseket
ide kérném a szokott módon:
1: fndi