Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hölgyek urak

2010 április 25.én vasárnap
kellene egyet gurigáznunk most egy új irányba. az útvonal ez lenne terveim szerint, de minden megoldás érdekel.
egyéb ötleteket és a jelentkezéseket
ide kérném a szokott módon:

1: fndi

Igen,arról lenne szó,de nem tervem,hanem tervünk,és oldalunk.ami már müxik,de még nincs kitéve nyilvánosra,mert a tartalomfeltöltés,szerkesztés,átgondolás megy....remélem estére már felpörög egy kissé,most nem tudok teljesen rázoommolni,mert dolgozom,néha bejönnek,és megszakítják e tevékenységemet.... meg hát elfáradtam,most lenne itt az ideje belekapcsolódni az operatív munkába egy kicsit.....
Vasárnap délután lesz egy kis összeröff itt a környéken az Ügyünkkel kapcsolatosan.....aki magáénak érzi, akit érdekel, és aki esetleg konstruktív ötleteket tudna adni a dologgal kapcsolatban,azt szívesen vennénk,ha eljönne........M1-M7 kivezető szakasz McDonalds az Agip kút mellett.
Nagyon szeretném,ha azok akiket benne vannak a Dologban,eljönnének,mert lassan megint itt az idő ,be kell adni a papírokat,és még korántsem készültek el,és ezt Együtt kellene összeállítani!
Ha valamikor,akkor most nagyon fontos lenne minél több szemszögből megvizsgálni a dolgot!
Köszönöm!

Aki eljön:

1. Gekko
2.
3.
4.
5.
Sejtem miről van szó. De azért Gondolom a terved és az új oldalad. Ez mindenkire vonatkozik? Mikor lesz?
Vasárnap lesz egy kis összeröff valahol itt a környéken az Ügyünkkel kapcsolatosan.....aki magáénak érzi, akit érdekel, és aki esetleg konstruktív ötleteket tudna adni a dologgal kapcsolatban,azt szívesen vennénk,ha eljönne........
Nagyon szeretném,ha azok akiket benne vannak a Dologban,eljönnének,mert lassan megint itt az idő ,be kell adni a papírokat,és még korántsem készültek el,és ezt Együtt kellene összeállítani!
Ha valamikor,akkor most nagyon fontos lenne minél több szemszögből megvizsgálni a dolgot!
Köszönöm!

Aki eljön:

1. Gekko
2.
3.
4.
5.
Látom Gekko érted, h miről van szó. Most intéztük el a formaságokat az OTP ben. De a motor még mindig nálam van, mivel
a vevő nyíregyházi. Átadás este, Fűzesabony. Mégegy xenon os autópálya menetet nyomok.
Vasárnap lesz egy kis összeröff valahol itt a környéken az Ügyünkkel kapcsolatosan.....aki magáénak érzi, akit érdekel, és aki esetleg konstruktív ötleteket tudna adni a dologgal kapcsolatban,azt szívesen vennénk,ha eljönne........
Köszönöm!
örülök is meg nem is..... .....
Sziasztok.
Nem temetem a motorozásomat, de a mai napon eladtam a GSR t
Kénytelen voltam racionális döntést hozni. Véglegesen nem tűnök el a fórumról, csak egy kicsit távol leszek. A csajoknak puszi a
fiúknak üdv. Szevasztok.
7közben dogzunk...nem birok menni ,most akkor kihagyom.....
vasárnap reggel már mindenki cuccol szerintem haza akkor már inkább ne
vasárnap lehet kiruccanunk,ha a zsebünk meg az időnk engedi!
holnap kezdődik
mikor lesz?
nem jöttök motorostalira Komáromba?
mennyi köcsög 1helyen
persze mert péntek-szombat vagyok itthon,mi?
még válogat is
majd ha lesz időm akkor csinálok azt is....de amíg nekem ez egy munkahely,addig sajna azt kell csinálnom amit a főnök mond nyugi,nincs elfelejtve csak most éppen nem csináltunk olyasmit
.... én nem csőrösköcsögöt kapok?
képen már a Tiétek
majd viszem amint lesz rá időm