Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap 5-től, akinek kedve van egy KV és süti, meglocsolva valami sörfélével című dologra, azt tisztelettel várom Tbálinton, a kertben.
Vasárnap lesz egy kis összeröff valahol itt a környéken az Ügyünkkel kapcsolatosan.....aki magáénak érzi, akit érdekel, és aki esetleg konstruktív ötleteket tudna adni a dologgal kapcsolatban,azt szívesen vennénk,ha eljönne.
A hely és a pontos időt majd talán holnapra tudjuk.....
engem is érdekelne de hó vége van ba.... meg
Deeeee! szarrjábeeeee! hajrá kykee nyomjad fiú
Hali, az 577-es engem is érdekelne, de ha csak Mátra lesz belőle az se baj.
Ne tedd, könyörgöm!
http://www.marketingszoftverek...
Néhány kép Kakucsról!
Hod ezek mit is tudnak!
banditóval beszélj a Bking topikban, hogyan javíttatta. szerintem amúgy ha nem mélyek a karcok akkor a fényező-karoszériás simán kihúzza.
HI. Baloldali fekete deklifedelem ,,sérült,, karcos. Ezt szeretném orvosolni . Festhető a dolog? Egy garázs project eredménye.
Csáp! Ha az Eger-Bükk-Répáshuta útvonalat választjátok, szóljatok, becsatlakozok én is, innen Miskolcról már csak egy köpés
Gekko, sajna nem volt időm dolgozni a kérdéseden, de lesz két ötletem, amin dolgozok éppen.
én adok neked 25-ért első, sérülésmenteset, párban hátsóval 50....
Hi all!

Vasárnap jó lenne egyet motorolni
Én megnézném az 577-et tsanyiékkal , vagy mehetnénk egy Mátra (kékestető)-Eger-Bükk (répáshuta) útvonalat
És akkor kicsit kimozdulnánk ebböl az Esztergom-Visegrád,
Gánt-Majk megszokott útvonalról.
De ez csak egy ötlet. Én valamelyik irányt célba veszem
majd kikezdi valamelyik buzi a dolgot és akko megenemlesz pija amit igyá... apropó,Te nemis vótá alkesz....láccik a Kájja bariztá azelőbb

ezt nem ééééééééééééééééééééér
jól van,most fogom magam és beszarok a gatyámba
4-kor Bugyipesten kell lennünk, így marad a KV!
Old,,,,,,,,,,nagy örömmel várunk titeket kislányommal leszek és nem félek használni
feljöhetünk ide hozzánk,azt sütünk finomat
Kykeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Szombaton arra gurulnánk Erzsivel! KV Füreden?
Szia . Én még kevesebbet akarok adni. Azt a patkázás nyomát ki lehet valahogy nyomni, vagy ott kitörik az öntvény?
benne vagyok,,,akkor én is beiszom este....itt fogok obcnkodni és trágarázdálkodni
nagyon ügyes a Bea és hihetetlen milyen jó képességei vannak,,,van érzéke a motorhoz ő legalább tud motorozni,velem ellenkezőleg,,,ezt magamnak küldöm szóba sem állok magammal
majd megiszok 5 felest és beülök a gép elé garázdálkodni na akkor lesz itt élet
akkor lesz megint élet itt,ha 5-6 új arc megtalálja ezt az oldalt,,,különben meg halálra van itélve,,,,majd szép temetés rendezünk a GSR 600 topicnak
jól...fogjuk rá