Szia. Köszi a választ, slicck van elöl csak azért kérdeztem mert egy haver monta hogy ö azzal kezte hogy bekeményitette az elejét.
Én meg nem éreztem hogy kellene piszkálni. Ami kis gond néha mikor hajtok akkor beszitál az eleje de az szerintem a kormány csillapitó hiánya miatt lehet.
hagyd gyárin,csak a slicck gumit erezd le elől 2.2bárra,hátúl meg 1.9re,,,,,ha nincs slick ne is próbáld,,,,az állitás meg fölösleges a telókon,,,én sem tettem
Sziasztok!
Szia Old papa!
mindenestere ennek a szeretném a számláját kiegyenlíteni,,,,ha más nem nálunk egy finom sült sütés keretében egy kerti partin,,,,elvárom,hogy kompenzálhassam,ha máshogy nem legalább ezt engedd meg nekem,,,,várunk a kedvesemmel Téged és Kedvesed...köszönöm megnyugtató türelmed és korrektséged,,,akár csak a sapit és ezt a felejthetetlen hétvégét
Ezt írtam Neked tavaly: "Amikor mentünk dobogókő felé,az Üvegtájgernél,amikor mondtam hogy megyek a Hringre,és nincs gatyám,erre Te azonnal mondtad hogy akkor itt van,vidd az enyémet! Fehér indián nem felejt ,vazzeIlyet nem mindenki csinál,és ezt az elméletemet igazolja a "majdnemsittes" megmentési akciód is,tehát ne beszélj vissza! Egy Úr vagy és nincstovább! " tehát kussolsz
ma kell összerakni a grafikát meg a tartalom dolgot.....nem szerettem volna egyedül csinálni.....
kb 1 óra múlva megyek a kukacba(a pólóshoz) megbeszélni a dolgokat,azzal aki ott lesz...nemtom,lehet hogy holnap még nem fog indulni a honlap......-.
Én meg nem éreztem hogy kellene piszkálni. Ami kis gond néha mikor hajtok akkor beszitál az eleje de az szerintem a kormány csillapitó hiánya miatt lehet.
Igen királyul nyomtad már a végén,,,,,,,nagy vagy tesóka
Szia Old papa!
mindenestere ennek a szeretném a számláját kiegyenlíteni,,,,ha más nem nálunk egy finom sült sütés keretében egy kerti partin,,,,elvárom,hogy kompenzálhassam,ha máshogy nem legalább ezt engedd meg nekem,,,,várunk a kedvesemmel Téged és Kedvesed...köszönöm megnyugtató türelmed és korrektséged,,,akár csak a sapit és ezt a felejthetetlen hétvégét
eLJÖTTA tE IDŐD IS
kb 1 óra múlva megyek a kukacba(a pólóshoz) megbeszélni a dolgokat,azzal aki ott lesz...nemtom,lehet hogy holnap még nem fog indulni a honlap......-.
Megejtettem a nagy bevásárlást:
AGV-K3
Shox Bergen Nadrág
Shox Bergen Kabát
Shox Bőrkesztyű
Csizma ügyileg várok tippeket,olyan 30ezres kategoriáig.
Motor-Készülöben
Mit szeretnél, miben segíthetek
és minnyá megjelenik fndi hogy erre beszóljon nekem valamit
Szarik rám az illetékes elvtárs
jó lenne már eljutnom arrafelé is,amint lesz egy teljes szabad napom szólok
Beus itt röhög..
De te kivételes vagy mert belassultál vagy mi...?
mikor hozunk végre össze egy csoportos csapatást a "hüllővel"?(Gekko)meg többiekkel?