Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BT016
várjáááá,,,,,,,, mi van hátúl?
Szia. Köszi a választ, slicck van elöl csak azért kérdeztem mert egy haver monta hogy ö azzal kezte hogy bekeményitette az elejét.
Én meg nem éreztem hogy kellene piszkálni. Ami kis gond néha mikor hajtok akkor beszitál az eleje de az szerintem a kormány csillapitó hiánya miatt lehet.
Háj Kristóf
Igen királyul nyomtad már a végén,,,,,,,nagy vagy tesóka
Szia mymy
hagyd gyárin,csak a slicck gumit erezd le elől 2.2bárra,hátúl meg 1.9re,,,,,ha nincs slick ne is próbáld,,,,az állitás meg fölösleges a telókon,,,én sem tettem
Sziasztok!
Szia Old papa!
mindenestere ennek a szeretném a számláját kiegyenlíteni,,,,ha más nem nálunk egy finom sült sütés keretében egy kerti partin,,,,elvárom,hogy kompenzálhassam,ha máshogy nem legalább ezt engedd meg nekem,,,,várunk a kedvesemmel Téged és Kedvesed...köszönöm megnyugtató türelmed és korrektséged,,,akár csak a sapit és ezt a felejthetetlen hétvégét

eLJÖTTA tE IDŐD IS
na szasztok,mentem dolgozni egy kicsit,,,,,,,,,,
Ezt írtam Neked tavaly: "Amikor mentünk dobogókő felé,az Üvegtájgernél,amikor mondtam hogy megyek a Hringre,és nincs gatyám,erre Te azonnal mondtad hogy akkor itt van,vidd az enyémet! Fehér indián nem felejt ,vazzeIlyet nem mindenki csinál,és ezt az elméletemet igazolja a "majdnemsittes" megmentési akciód is,tehát ne beszélj vissza! Egy Úr vagy és nincstovább! "
tehát kussolsz
ma kell összerakni a grafikát meg a tartalom dolgot.....nem szerettem volna egyedül csinálni.....
kb 1 óra múlva megyek a kukacba(a pólóshoz) megbeszélni a dolgokat,azzal aki ott lesz...nemtom,lehet hogy holnap még nem fog indulni a honlap......-.
Szevasztok.

Megejtettem a nagy bevásárlást:
AGV-K3
Shox Bergen Nadrág
Shox Bergen Kabát
Shox Bőrkesztyű
Csizma ügyileg várok tippeket,olyan 30ezres kategoriáig.
Motor-Készülöben
Kiszámoltam az esőt, hazaértem mire elkezdett esni
Mit szeretnél, miben segíthetek
Kösz,hogy +értesz
majd megyek arrafelé nemsokára mert ezeknek a Jómadaraknak lógok 3 köcsöggel
és minnyá megjelenik fndi hogy erre beszóljon nekem valamit
majd megszokod...nekünk már fel sem tűnik
Pofáz6ok én ittene
Szarik rám az illetékes elvtárs
a francba,mehetek dolgozni minnyá
na majd összedugjuk a fejünket és kiagyalunk valamit
jó lenne már eljutnom arrafelé is,amint lesz egy teljes szabad napom szólok
Mon6tni-MEGMEREDT a gyíkom
Azt mondják,hogy a "hüllők"a napon begyorsulnak...
Beus itt röhög..
De te kivételes vagy mert belassultál vagy mi...?
Szia nagylány
mikor hozunk végre össze egy csoportos csapatást a "hüllővel"?(Gekko)meg többiekkel?
..... Te nem is vagy még 25 éves összesen.....