mega t...m 4 szer beirtam mindent már többet nem irok oda a fénykép az klaffa. Na az elömenetem babetta, simson suzuki zs 50 , honda mb 80 , ns 125 . Szerintem a cbr 125 lesza az uccsó amit beválalok még.
Nem smafu,én is mentem volna,de mire odaérek ti már leléptek!De nem emiatt!!Kykee úgy gondolta,h jó nagy társulat összejön oldalkocsikkalés 1nagy eszem-iszom,dínom-dánom a vége!Szóval mire beindult volna a "buli" már szállingóztak vona a népek!
Meteurulógiát mihez kötik? Mert ennyit én is mondanék teljesen magamtól, fele pénzért, mint a Pataki Zitus. Igaz, ő szebb, de hát ott is csak a péz az úr...
Ric épp az előbb volt idjelentés és elég változékony időt mondtak:A hőm 2-9c Között alakul!Elszórtan számíthatunk esőre de lehet,h kissebb-nagyobb időre a nap is kisüt!Ja és néhol viharos szelekre is lehet számítani!!
És ezt minden nap el tudják adni!!
Én december elejétől mostanáig 720 km-t motoroztam.
Eddigi pályafutásom alatt ez még sohasem sikerült ebben az időszakban.
Szóval szerintem időjárásilag neked is szerencséd lesz!
Még dógozz csak rajta
Egy kis rándulás, ínhúzódás, jajittfáj, stb... profiknál nem megy? még nincs szezon
Viseljük el mi a kígyót-békát-tengerimalacot?
További jó topikolást!
most már tudjuk ki vagy
És ezt minden nap el tudják adni!!
no para!
max optimizmo
65 Nm
ezek a száraz adatok, de ezt érezni kell
ric!
Miért beszélsz ennyi zöldséget? Mentél már sokat GSR-el, mitől para?
5 GSR-es az már smafu???
Kykeeeeee, hogy van ez???????
Jössz Te is az átadásra?
Ott mindjárt meg is tarthatnánk az összeülést. Persze nehezen állnám meg, hogy ne ücsörögjek a biznisz után, de 2 percem mindig van
Eddigi pályafutásom alatt ez még sohasem sikerült ebben az időszakban.
Szóval szerintem időjárásilag neked is szerencséd lesz!