Csak a Jóisten adjon péntekre olyan szép időt, mint ma volt, meg persze utána is igénybevenném a segítségét, az arkangyalom mellé még küldhetne pár melóst, hogy minden rendben legyen
nem nem csak mivel beszélgetö társakat keresek (akik jó kis infot tudnak adni) , akik rutinossak és ahol irnak is. Már 5 forumban kerestem beszélgetöpartnereket de itt a legaktívabbak. Ha gond ,hogy itt vagyok bocsi lelépek.
Sajnos olyan világot élünk, hogy a tisztességes, becsületes, vétlen embert igazát ebben az életben nem ismerik el és lehúzzák ott, ahol tudják. Jópár kollégámat bevitték a sűrűbe, átvágták, lerántották, aztán röhögnek a képébe, mert egyszerűen nem tehetnek jogilag semmit. Sz@r ez a rendszer...
Üdv BlackNet!
Én sem tudlak semmi jóval biztatni. Nekem 2005 decemberében egy céges autó törte totálkárosra a 10 hónapos motoromat. Ember elismerte a felelősségét így a biztosító fizetett, de csak annyit, amennyit éppen ki lehetett préselni belőle. Kb. 600e mínusszal szálltam ki a dologból, annak ellenére, hogy közöm nem volt a balesethez!!!!!
Azóta is próbálom behajtani ezt a pénzt, ügyvéd útján nem sok sikerrel. Pechemre a cég külföldi tulajdonban van és innét kezdve reménytelen a dolog. Sajnos.
Azért fel a fejjel!
Steve én is úgy tom,h halogatva lett a 17.-e!
Csak a Jóisten adjon péntekre olyan szép időt, mint ma volt, meg persze utána is igénybevenném a segítségét, az arkangyalom mellé még küldhetne pár melóst, hogy minden rendben legyen
5-en már voltunk jelentkezők!!!
Az is szép szám! Főleg a nullához képest...
A ninőség a fontos nem a mennyiség!!!
Sajnos a józan ész is kevés néha, hogy kordában tudd tartani a jobb csuklódat!
Néha már arra gondoltam, vissza kéne állítani 9900ra a számlálót, ez néhány embert beindított
--nehogy hazaúton kerékre állítsam--
Sajnálatos, hogy ilyen kevés hozzászólással is azt látod, hogy ez a legaktívabb. Bár ma volt esemény az elmúlt napokhoz képest
Bimbi, nyílj ki, bimbózz, csevegj!
(rutinos hozzászólással sajnos nem tudok szolgálni)
Több optimizmust!!!!!
Csak kissé üres az adatlapod...
Sikerült többet mennem már 600assal és érzem az észt hozzá magamban
Vagy be tudom osztani - vagy nem
Ja, elfoglaltság az van bőven.
Szóval motort ne törjön senki (meg mást se) mert abból jól nem lehet kiszállni.
"csumára húztam a gázt"
Azért írsz ide, mert erről a GSRre asszociálsz??
Félre ne érts, szívesen látunk
Te is elfoglalt lehetsz mostanában!
Sajnos olyan világot élünk, hogy a tisztességes, becsületes, vétlen embert igazát ebben az életben nem ismerik el és lehúzzák ott, ahol tudják. Jópár kollégámat bevitték a sűrűbe, átvágták, lerántották, aztán röhögnek a képébe, mert egyszerűen nem tehetnek jogilag semmit. Sz@r ez a rendszer...
Én sem tudlak semmi jóval biztatni. Nekem 2005 decemberében egy céges autó törte totálkárosra a 10 hónapos motoromat. Ember elismerte a felelősségét így a biztosító fizetett, de csak annyit, amennyit éppen ki lehetett préselni belőle. Kb. 600e mínusszal szálltam ki a dologból, annak ellenére, hogy közöm nem volt a balesethez!!!!!
Azóta is próbálom behajtani ezt a pénzt, ügyvéd útján nem sok sikerrel. Pechemre a cég külföldi tulajdonban van és innét kezdve reménytelen a dolog. Sajnos.
Azért fel a fejjel!