Szép jó napot Kykee!
Ne haragudj, de én még semmi fixet nem tudok mondani a 17-ei találkával kapcsolatban... de az is lehet, hogy gyönyörű időnk lesz és mindenki motorral megy le!
Persze hogy lehet, www.danger.hu, info@danger.hu, vagy 06-205 DAN-GER (326-437). Bármelyiken tudsz rendelni, az ország egész területére utánvéttel, a kipufógótól a tankpadig bármit!
Jó napot,jó motoros időjárást all!
Steve!
Ahogy elnézem lehet hogy el kellene hónapolni a Februári találkozót a létszámhiány miatt!nos mit szóltok?Igazán az lenne a legjobb ha mindenki jelen lenne!eddig vagyunk 5en!
Steve,
Acerider,
Tybee,
Ádi,
kykee
vélemény?
Ahol az üzletük van, abba a háztömbe mentem csütörtökön fodrászhoz. Korán értem oda, volt még 10-12 percem.
Gondoltam benézek addig. Bent volt egy állványon lánc és tárcsazár. A láncok sokkal drágábbak voltak, mint máshol. Az a fajta tárcsazár, ami jó és tetszik viszont olcsóbb, mint máshol!
Megérte bemenni. Meg is vettem és nem sima kulcsos, hanem olyan kör alakú és kis golyókat nyom be a zárba....
A láncot máshol veszem.....
Most mé tartasz még mindig itt?
Nekik csak egy igazolás kell arról, hogy megkötötted a biztit. Még nem tetted meg??? Én már 24.-én elfaxoltam. Neám ez miatt csúszunk?
Azért kell már holnap reggel elkezdeni a szekálódást, ha szerda-csüt.re "konyhakészek" lesznek, akkor péntek de. vinnénk a hátralévőt és akkor hozzák is el. Ha időben szólva vagyon, nem igaz, hogy nem tudják úgy szervezni!
Ne haragudj, de én még semmi fixet nem tudok mondani a 17-ei találkával kapcsolatban... de az is lehet, hogy gyönyörű időnk lesz és mindenki motorral megy le!