Háá tovább?
Mert 4 évnél tovább nem tervezek!De mikor már 3.5 évnél járok,akkor már ismét a következő 4ben gondolkodom!ugyanis az ember szellemileg 7 évente változik,tehát négy meg négy az nyolc és ebből levonok hetet akkor marad egy!Maradt egy év átmenet így lehet átgondolni a dolgokat bőven!
Most is terveztem és 8 év után szakadt el minden! inkább kétszer 4 mint egyszer 8!akkor fele olyan rossz,de kétszer jobb!Ha értitek mit akarok ezzel mondani?vagy nem?
Úgy is itt leszek hétvégente és útba esik Laca vasa!kicsit megtornáztatom a dugattyúkat,meg simára varázsolom a lánckerekeket és nyújtom a láncot mint a rétest!
Szólhatsz ha gondolod de megtettem mindent!iwiwen megtalálod az ismerőseim között!Vörös amazon H.E 411!
Ha nem akkor a következő 4 évemet csak a motorozásnak fogom szentelni!
Pedig rutinműtét! De az altatóorvos(állatorvos) azt mondta, kiemelt kockázatú az erotikusan gömbőlyű divatosan duzzadt gyönyörű habtestem miatt! (magyarán a testsúlyom miatt)
Bazgec Lacám mi a baj??? Ne idegelj ki!Jövök az tuti!most már még egy okkal több,hogy feljöjjek !CSak induljon már be a piac,mert akkor én meg Sümegre megyek!
Hát nem jó dolog a műtét,de gondolom ez rutinnak számít! Hol fognak műteni?
Gondolom nem maga a műtét kerül ennyibe,ez inkább a kiesés!Így is úgy is gáz!
Egy kis cisztaszerűség van a gerincem(látjátok nem vok gerinctelen... )végén. Sofőrbetegségnek hívják, állítólag a II.világháborúban az amerikai dzsipeket vezetőknek volt ilyen a rossz üléstől. Szépen kikanyarítják egészen a csonthártyáig, 4 nap kórház, kb. 1 hónap itthon. Mindez nekem fél millába kerül...
Kykee, szobaton (01.27.) egész nap a Gold Crownba leszek a budafoki úton! Gyere oda, ha tudsz ettől: !!! Utána vasárnap befekszek kórházba, hétfőn műtenek, valószínűleg 1 hónapig nem igazán állok fel, ezért kiélem magam szombaton.
Mert 4 évnél tovább nem tervezek!De mikor már 3.5 évnél járok,akkor már ismét a következő 4ben gondolkodom!ugyanis az ember szellemileg 7 évente változik,tehát négy meg négy az nyolc és ebből levonok hetet akkor marad egy!Maradt egy év átmenet így lehet átgondolni a dolgokat bőven!
Most is terveztem és 8 év után szakadt el minden! inkább kétszer 4 mint egyszer 8!akkor fele olyan rossz,de kétszer jobb!Ha értitek mit akarok ezzel mondani?vagy nem?