Én direkt beleírtam az e-mailbe, hogy kérek telefonos visszajelzést, hogy megérkeztek-e az okmányok.
Aztán délután én hívtam fel a fickót, hogy mi van. Mondta, hogy szólt neki a csaj, hogy megjöttek a cuccok.
Nem értem miért nem bírtak felhívni.....
kis felületen szép a matt fekete, hidd csak el
autónál már egészen más a helyzet, képzeld csak el... esetleg valami amerikáner action movie-ban vélném felfedezni, ami repül, űrgolyhókkal küzd, meg ilyenek
néztem én is azokat a képeket, akkor hirtelen marha jónak tűntek. most már hagynám ezeket a streetfight-design-okat. úgy szép, ahogy van. de egyedi lenne, nem vitás
arra én is, de viszem a barátom duplacsövüjét, ja meg ott lesz a közelben Dody papa is, lesz komoly fegyverarzenálunk és szitává lesznek lyuggatva, ha áttákoltak minket
egyébbként én a helyetekben igénybe venném a szállitási felajánlást , nehogy baj legyen már haza felé , hidegben nem tapad a gumi , ezt én is tapasztaltam késő összel , tudjátok az a bizonyos zabszemes dolog , miután majdnem kicsúszott a motor alólam.
Aztán délután én hívtam fel a fickót, hogy mi van. Mondta, hogy szólt neki a csaj, hogy megjöttek a cuccok.
Nem értem miért nem bírtak felhívni.....