vazze, azt sem tudod milyen színűt vettél?
De ha nem szólok, az átadáson vetted volna észre, hogy változott, mi? Bár megnéztem volna, mit szóltál volna hozzá
Ne kiabálj, fáj a fejem! Rossz időt érez...
Ki lustálkodik? A moci áráért tettem ezt-azt. Majdnem sz*rrá áztam, de mondom ebből pénz, abból meg gsr lesz
szerintem kykee talált valami új csajt és azt tákolgatja végső elkeseredésében mivel csatlakozott , gino és ric képzeletbeli gsr-lovagokhoz / már nem sokáig ?! /
Még nagyob szenvedés, mint eddig! Mert most már van, de nincs!
Nem lettem volna szomorú az átadáson sem!
Szerintem annyit mondtam volna, hogy: "Áááááá, de qrva jó motor és milyen fasza kék!"
fekete=elegancia, határozottság, tekintély
Mi lesz, ha jövő héttől végig mínusz lesz, Gino?
De ha nem szólok, az átadáson vetted volna észre, hogy változott, mi? Bár megnéztem volna, mit szóltál volna hozzá
A piros is kicsit bordóbb lett és a kék is változott egy árnyalatot, de azt nem tudom merre.
Ki lustálkodik? A moci áráért tettem ezt-azt. Majdnem sz*rrá áztam, de mondom ebből pénz, abból meg gsr lesz
Majd meglátjuk, előbb legyen meg!
Most olvasom,h Rece felajánlott szálláslehetőséget a robogódnak!Nálam lerakhatod a GSR-t ha gondolod!Recének+vigyél 1robogót az övé mellé!
A fekete színű, az olyan "tömeg motor szín" !
Gino!
Akkor a te géped kék lészen?
Annyira lustálkodik mindenki, hogy már a topic le van sz.....va?
Az idei ezüst az szebb, mint a tavalyi szürke. Csak az ezüsthöz fekete a váz és nagyon egybeolvad a tank az első indexeket magába foglaló idommal.
Igazából nem Zegen vettük, csak onnan lehet majd elhozni.
Még mindig nem fogom fel.....
Jó döntés csak a színvakságotokat kezeltessétek !
No.1. Szürke !
Kykee Tesó is tudja ezt.
Zegen a legjobb a vásárlás én is mindkettőt ott vettem tavaly!
Vigipapával mi van???
Tosztál?, hogy megváltoztál?????
Nem híszem el hogy a vitaminhiány ilyen tünetekhez vezetett Nálad !
Uram küldök Neked ápoló személyzetet !
Szívecske szívesen segít !!!!