Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne pislogj igy,,már mondtam,,,,,,,

így,erről az oldalról?
, ,
BAsszátok meg,,ma már nem sántitottam,,,,,tok jól működik a futóművem,,,,,, olyan jóizüeket ropog,,,,mintha most engedni ki,mint a fagyott kutyaláb ,,el sem hiszem,,,,,azt hittem örökké hykomat leszek
Háát az Fndi tényleg beütötte a fejét , hogy ezeket hívta segíteni ! ,
Oldalról szeretlek a legjobban ! , , , , , , , , , , , , , , , , ,
húúú de hülye vagy,,mit ettél ma?
Mi most egy hosszu hetvegere akartunk menni az Alpokba, de egesz hetvegere esot mond, ugyhogy sztem maradunk.
jó de ez nem ide tartozik most és oldalról?
ne gondolkodj,mert beszarok a röhögéstől ...egyébként meg igen,az orosz szét vibrálta a fosóját a Gnómnak
Szemből is buzi vagy , meg hátulról is ! , ,
Dumb & Dumber . ,
ezt meg azoknak amit más mondanak a szembe,mint a hátmögött

a többieknek meg

és akinek inge meg ragassza magára
Nehezen értem amit leírtál , de leszűrtem a lényeget : próbálsz segíteni , de leszarod . , ,
Az "orosz" megvibrátorozta ?
Matricám ? , ,
nem,nem ostornyél,,,egy leégett orosz vibrátor,,,
És jó éjt buzerátorok!
ez meg azoknak,akik nem azt mondják amit gondolnak
Káj,egy aranyszívű ember,de jól leplezi,a szája automatikusan vulgarizálja a mondanivalóját néha(szinte mindig ),de amikor kell,akkor azonnal segít bárkinek,ha valaki felületesen ismeri,akkor hajlamos gyökérnek nézni...de aki a mélyére néz,ott látja a jó embert....szerintem,én így látom !
Ami a mobilteló meg gps dolgokat illeti,én nem reklámoztam az ilyenirányú tevékenységemet,nem ajánlottam senkinek semmit,esetleg ha kértek valamit ,akkor próbáltam segíteni....és pont leszarom,de qrvára magasról az egészet És nem akarok,és nem is tudnék konkurálni Kájjal,tehát ezt a témát ezentúl kéretik mellőzni
hát Te hülye vagy kisfiam,,,,,hát nem mondta senki sem ,hogy törjed lefele azt a szerencsétlen kuplungkart ,szerintem Téged fejreejtettek,vagy fejreestél,és most hülyeségeket dumálsz
Arról nem is beszélve,hogy nem is vót KV bazz.....és lebuziztál amikor eljöttünk? Megpusziltál,és azt mondtad,"de meleg vagy"---ne is tagadd,Totor is hallotta... hát ez a hála
Gekkó & Totor

köszi a segítséget
de a kuplung karomat nem kellett volna letöretni, jó volt az úgy kicsit görbén
Köszönöm Mester, de úgy érzem ezeket a dolgokat nekem nem kell erőltetni... Bízom Tsanyiék tudásában. Szakszervíz lókuki....