BAsszátok meg,,ma már nem sántitottam,,,,,tok jól működik a futóművem,,,,,, olyan jóizüeket ropog,,,,mintha most engedni ki,mint a fagyott kutyaláb ,,el sem hiszem,,,,,azt hittem örökké hykomat leszek
Káj,egy aranyszívű ember,de jól leplezi,a szája automatikusan vulgarizálja a mondanivalóját néha(szinte mindig ),de amikor kell,akkor azonnal segít bárkinek,ha valaki felületesen ismeri,akkor hajlamos gyökérnek nézni...de aki a mélyére néz,ott látja a jó embert....szerintem,én így látom !
Ami a mobilteló meg gps dolgokat illeti,én nem reklámoztam az ilyenirányú tevékenységemet,nem ajánlottam senkinek semmit,esetleg ha kértek valamit ,akkor próbáltam segíteni....és pont leszarom,de qrvára magasról az egészet És nem akarok,és nem is tudnék konkurálni Kájjal,tehát ezt a témát ezentúl kéretik mellőzni
hát Te hülye vagy kisfiam,,,,,hát nem mondta senki sem ,hogy törjed lefele azt a szerencsétlen kuplungkart ,szerintem Téged fejreejtettek,vagy fejreestél,és most hülyeségeket dumálsz
Arról nem is beszélve,hogy nem is vót KV bazz.....és lebuziztál amikor eljöttünk? Megpusziltál,és azt mondtad,"de meleg vagy"---ne is tagadd,Totor is hallotta... hát ez a hála
így,erről az oldalról?
a többieknek meg
és akinek inge meg ragassza magára
Ami a mobilteló meg gps dolgokat illeti,én nem reklámoztam az ilyenirányú tevékenységemet,nem ajánlottam senkinek semmit,esetleg ha kértek valamit ,akkor próbáltam segíteni....és pont leszarom,de qrvára magasról az egészet És nem akarok,és nem is tudnék konkurálni Kájjal,tehát ezt a témát ezentúl kéretik mellőzni
Arról nem is beszélve,hogy nem is vót KV bazz.....és lebuziztál amikor eljöttünk? Megpusziltál,és azt mondtad,"de meleg vagy"---ne is tagadd,Totor is hallotta... hát ez a hála
köszi a segítséget
de a kuplung karomat nem kellett volna letöretni, jó volt az úgy kicsit görbén