Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol lehet Bukócsövet kapni GSR 600 ra? Elnézve a dolgokat,lehet ideje lessz föltenni egyet.....csak ne lenne olyan qrva drága
nekem Magura kormány van felrakva,,de szinte ugyan az,,,,ki is próbálta Jocee...tetszett nekije,,,,,
meleg hely lehetett
AJKA.
Helyes!
A kormány , olyan minta a Kykee barié,Pazzaz,elég olcsón lehet,kb 16 az átalakítóval együtt.
Jocee Ha van a környezetedben bioptron lámpa akkor állj neki azonnal használni
ja,mert ott voltam Lacibátyjánál,,,,de ahogy elhagytam a siófoktáblát,már kezdtek eltünni a tünetek ....a fejem lassan már olyan volt mint Lacibáé
a karom már mozog egy kicsit, a lábam térdől lefelé még nem... de megy le a gyulladás róla, már nem fáj annyira.... jó vérem van, hamar talpraállok....
buzi vótá egy darabig
nem is menék,tele van buzival,,,,,múltkor nálad voltam,meg is fertőződtem,,,,,,de már elmúlt
szia
Át ne gyere Sijófokra
Fertőzöl
szia
szia
szia
szia
szia
Jó reggelt gsr 600asok
nagyot zuhantál hát szerintem mindenki nyomja amija van esetleg,hogy minél hamarabb összeálljon a gép,de Te gyógyulj minél hamarabb!
lementem megnézni a mocit, gyujtás van, üzemanyag pumpa nyom, de a borulás érzékelő miatt nem indul....
ami kell hozzá:
-balos index mindkettő
-kormány
-kupplung makolat+tükör
-tank
-balos tankburkolat
-balos motordekni
-balos lábtartókonzol
-űlés alatti műanyag burkolat
-kipuff....

ha valaki tud segíteni jó áron beszerezni, megköszönöm!
jó volt az éjszaka mintha agyonvertek volna szőlőkróval....még az is fáj ha a szemgolyómat forgatom...
szép napot mindenkinek!
Grkrisz? File? A matricád? (ööö...vagy ez a Te szöveged? )