Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csárlájt
1 és negyed óra alatt 7 mobilt javítottam meg eddig,,,,térerőhiba,hangszorórcsere,töltéshiba,tisz
titás,hardweresújrainditás,kijelzőcsere,burkolatcser
,és még van 6 db nagy kasza lesz ma
Hello mindenki ! Szia Gino .
ma 2009.09.09 van......mától mindnekinek jobb lesz.....fordulónap a szar és a jó között,,,,én szóltam,,,ne csodálkozzatok hogy megszünt a szar..............viva GSR 600
Öcce-Vicca

És a déli kertek alatt nem motorolok mostan. Tehát ergó: Nem megyek arra
szia
XASSZ! Hun motorolol? A KERTEK ALATT,ERRE NEM JÖSSZ BAMME?
A f@szt vagy Te a hibás!
Ezek hülyeségek,rontás meg ilyen f@szságok,csak a gyengénbútorozott elméjűek nyomják ezt a hülyegyerekszöveget ....esés mindig benne van a pakliban,amikor bárki motorral elindul(vagy még el sem indul...lásd Gino-t,hogy járt a tárcsazárral )
Tehát hagyjuk már ezeket a dolgokat!
Főleg amióta az ovisok is tudják,hogy ha reggel mielőtt elindulsz,hármat pököl a bal vállad felett hátrafelé, akkor a VooDoo sem fog rajtad....
Nna azé
Motorolj erre,,,azt gurulunk együtt a balatonnál ...te a déliparton én az északin
Sziasztok,,,,, Jó idő van. Motorolok mán 2 hete

Joceeeee jobbulást !
goodszunya
én vagyok a hibás,,,ahol ott vagyok taknyolás a vége,,,,,nem is megyek el senkivel motorozni soha többet,,,,,csak egymagam,,de még lehet magammal sem,,,csak a motor megy egyedül,ha a kutyuli menni akar igaza volt fndinek,,,,,
Ezt dobta a gép,,,,,,kerózzunk,a pályázás úgy sem megy.........
nem sajnos....
ez van kata, de élek....
Bukócsőt nem tudik Valaki itten he?
ne térjünk el a tárgytól,Te skizofrén állatka! A Te átmeneti(azt állítod legalábbis )buziságodról volt szó
Bukfencbajnok... ez tetszik ..hát sajna vagyunk már egy páran
pfffffffff,tudnád,,,,,de ne tudd meg mert buzi leszel nyomban,,,,de ahogy elnézem már lehettél ott
Jóó pihit bari!
minden nap okoz meglepetést.hát erre nem számítottam hogy már megint lesz egy bukfencbajnokunk de örülök hogy azért egészben vagy és nem lett nagyobb baj
aszem sunyok 1 et
majd
Magura... az drágaszág najjon De jó is mi?Te mobilmester,mikor kerózunk? Jövök tanulni ,bevállalsz?
AJKA bizony,,,,,,, olvastaad amit írtam,te szarházi?