Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vásárláskór?azt nevezed te vásárlásnak?cigányok nem alkudoznak úgy mint te,,,továbbá,beszámoltam neked egy végét járó fos telefont egy új árába,amit fél áron kaptál meg,,,és én vagyok ruppótlan,,,,,szánalmas,amilyen félrehord a szád,,,,,egyébként,mint láthattad,motorral voltam,mikor a telefont megvetted,,,,,apámtól megkaptad pesten ami tartozott hozzá,,,,,,adatkábelt is megkapod,de nem jár hozzá,,,,,
Te a Lacibáttya rokona vagy ? , ,
Héé Detto ! Hogy vagy ? Este majd jól felhívlak , ha akarod , ha nem !
Te lepattant semmitmondó trógerfattyú,,,,,2szer hívtalak,mikor pesten voltam,,,,,nálam van az a szájbabaszott köcsög adatkábeled,de te annnyira menő vagy már,hogy fel sem veszed a telefont,csak ha kell valami,,,,,,,szobd ki...add meg a postacímed,azt elküldöm,te köcsög
Azon is túl vagyok már jobban cocókázik,mint ahogy igér
Na elárulok valamit....Ez a pali egy kis seggdugasz fikásorru takonyhordó kétforintos ruppótlan buzi
nekem 4 hónapja küldi,adja,hozza utalja,postázza azt az ezer forintos szar telefonkábelt ami egyébként is jár,de a vásárláskor valahogy lemaradt
De mostmár nem is kell.....Dugje fel a szarcsimbókos seggébe az ilyen hoki......buzi

amugy láttam a vididet..az tényleg meleg volt
Jajj,teee,,,,mit értesz ehhez,,,ha nincs valami a raktárban,akkor én arról,vagy a Gekko mit tehet,,,,mondom,hogy itt van te buzi,,,,nem szarlak le,,,te nem foglakozol velem,,,,,,,irtam mindnehol neked,de fosol rám,,,,,,,
Csak vigyázz, amíg te tükrözöl.... ő nehogy trükközzön!
Eh....
Neked már több, mint 2 hónapja könyörgök
Le se szarsz....mert akkor legalább szaros lennék és érezném, hogy foglalkozol velem.
Nyugi, eddig ő is csak ígért....szóval olyan, mint te....de hát ez ti bizniszetek ezek szerint ilyen

Egyébként én csinálom magamnak, senki nem kell hozzá
Bárcsak igaz lenne, hogy ott van a hangszóróm......de tudom, hogy kamu Meg amúgy is itt kéne lennie nálam....
Első olvasatra azt olvastam, hogy: Húzod a csíkot a busa nélkül is!
Meg is fogom tükrözni ! , , , , , , , , ,
Én tényleg megcocókáztatom ezt a hétujjú hycomatot !
Minket is meghívott már,,,Anikót meg engem,,,,kibszott fényűző helyen egy baszott jót kajáltunk,,,ő állt mindnet,,csvargatta a kezem,hogy ne merjek fizetni,,,,,,most elszóltam magam?Pedig csak azt a karom tükrözni,hogy jó gyerek
Háá mit röhögöl , nescafehyundai ?
Tényleg Gekko ! Az a szar amit egy hónapja méregdrágán eladtál nekem , kiegészítő nélkül , amit baszol hozni , és így nem lehet használni , mit csináljak vele ? Ez most pont olyan , mint a Gino kávéja : régóta meg van ígérve , de inkább jobb lett volna kihagyni ! , ,
Elpártoltál te gané? ? ?mennyé csak,,,itt van a hagnszoród nálam,,megjött tegnap a megrendelésben,,,de mostmár a Gekkonál csináltatsd,,,,,,buzi
Húzza a csíkot a busa anélkül is ! , ,
Csatlakoznék az előttem szólóhoz .
Az a baj, hogy nagyon figyeltél.....pedig egy kis hashajtót akartam bele tenni, hogy húzd a csíkot a busával...
Szép vagy Gekko.......
Nagykerből hol a hangszóróm? Most rossz hangszóróval kell itthagynom 3 hétig az asztalomon a telefonom...kikapcsolva?
Ebééééd? Jól meghívtál engem is....már 1 éve húzódik.....most már egy nagy családi ebéd jár, a kamatok miatt.
Már nem merem ! ,
Még nem is kóstoltad mindegyiket.....
Meghívott kajálni ?
ja, vízzel vagy a nélkül