Azt mondtad látni sem akarsz...... persze én se téged......de én nem erőltetem rá magam senkire.....és senkibe
Ma felhívom a Csepeli bizti papírhordozót, hogy neki jó-e ha elmegyek érte estefelé.....aztán meglátom, szóval semmi sem konkrét, de az biztos!
Na ez nem jó, hogy más kategóriához próbáljuk hasonlítani....
A GSX-R-t persze másnak érzel, mert eleve van rajta korm. lengéscsillapító.....
Azt gondolom, hogy a motort úgy kell "vizsgálni", ahogy van.
Én említésre méltó jelenséget még nem észleltem ilyen téren. Pedig a Hringen van néhány kanyar ahol igen hullámos az aszfalt (sikán utáni balos-jobbos) és döntve okozhat meglepetéseket. Ott picit szitált, de sok más dolog is volt ott, amiért....
Ez az én véleményem
nálam a hétvégén sóderfelhordás miatt volt ilyen de hálég nem koptól koppig és volt lehetőségem átengedni a másik sávba. hogy jutottál haza bazz ! és én még ezzel viccelődtem jobbulást !
Örülök, hogy megúsztad és te írhattad le ezeket a sorokat.
Arra nem rossz az út, érthetetlen számomra, hogy mitől csapkodhatott a kormányod....főleg, hogy a GSR nem kormánycsapkodós fajta
Én rengeteg ennél durvább dolgot műveltem/művelek, de full stabil az eleje.
Indulok melóba!
FNDI! Veled mizus?
Kicsit Ősz van, hullunk, úgylátszik!
Óvatosabban, mert mindenki dilis, nem csak Mi!
Ma felhívom a Csepeli bizti papírhordozót, hogy neki jó-e ha elmegyek érte estefelé.....aztán meglátom, szóval semmi sem konkrét, de az biztos!
De ha van időd, akkor vasalgathatod őket!
A GSX-R-t persze másnak érzel, mert eleve van rajta korm. lengéscsillapító.....
Azt gondolom, hogy a motort úgy kell "vizsgálni", ahogy van.
Én említésre méltó jelenséget még nem észleltem ilyen téren. Pedig a Hringen van néhány kanyar ahol igen hullámos az aszfalt (sikán utáni balos-jobbos) és döntve okozhat meglepetéseket. Ott picit szitált, de sok más dolog is volt ott, amiért....
Ez az én véleményem
Arra nem rossz az út, érthetetlen számomra, hogy mitől csapkodhatott a kormányod....főleg, hogy a GSR nem kormánycsapkodós fajta
Én rengeteg ennél durvább dolgot műveltem/művelek, de full stabil az eleje.