Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiányoztál annál a résznél....
Jó Reggelt!
Indulok melóba!
FNDI! Veled mizus?
Kicsit Ősz van, hullunk, úgylátszik!
Óvatosabban, mert mindenki dilis, nem csak Mi!
szájjal és seggel
egyszer már bemutattam, hogy miként vagyok benne....
Cocókázni fogsz .
Azt mondtad látni sem akarsz...... persze én se téged......de én nem erőltetem rá magam senkire.....és senkibe
Ma felhívom a Csepeli bizti papírhordozót, hogy neki jó-e ha elmegyek érte estefelé.....aztán meglátom, szóval semmi sem konkrét, de az biztos!

De ha van időd, akkor vasalgathatod őket!
Te Gino , mi lesz a gyűröttekkel ma ?
az is lehet hogy összerakom, és piac, tavasszal meg ugyis kinget akartam venni.... idei szezonnak számomra mindenképp vége... hogy bassza meg....
Az érdekelne engem is......mert gyárilag még senki nem csinál rá...mivel nincs lehetőség felszerelni rá.....csak "gány" módon....
persze igazad van, az 1 olyan motor, ez megy egy ilyen.... nem egy kat. azon van ezen nincs.... de ha összerakom lesz ezen is azt garantálom....
Na ez nem jó, hogy más kategóriához próbáljuk hasonlítani....
A GSX-R-t persze másnak érzel, mert eleve van rajta korm. lengéscsillapító.....
Azt gondolom, hogy a motort úgy kell "vizsgálni", ahogy van.
Én említésre méltó jelenséget még nem észleltem ilyen téren. Pedig a Hringen van néhány kanyar ahol igen hullámos az aszfalt (sikán utáni balos-jobbos) és döntve okozhat meglepetéseket. Ott picit szitált, de sok más dolog is volt ott, amiért....
Ez az én véleményem
a 46-os bicepszek sérülésmentesek.....
urak, jó éjt, elteszem magam, bár reményeket nem füzök az alváshoz.... de pihi... mindenkinek köcce az együtt érzést.... by all...
Holnap hívlak !
Jó éjt tyúkanyó .
én is léptem. jóccakát !
na jóccakát csibéim.
sokat ér egy fordított villa, és egy kormánygátló...nem véletlenül istenítem a Kinget.
hát nem tom. én azért full stabilnak nem mondanám az elejét. egy gixxer egész más. na az stabil.
hivtam a haverjaimat, és értem jottek kisteherrel, berakták a mocit hátra, és irány haza, aztán a kórház....
nálam a hétvégén sóderfelhordás miatt volt ilyen de hálég nem koptól koppig és volt lehetőségem átengedni a másik sávba. hogy jutottál haza bazz ! és én még ezzel viccelődtem jobbulást !
Örülök, hogy megúsztad és te írhattad le ezeket a sorokat.
Arra nem rossz az út, érthetetlen számomra, hogy mitől csapkodhatott a kormányod....főleg, hogy a GSR nem kormánycsapkodós fajta
Én rengeteg ennél durvább dolgot műveltem/művelek, de full stabil az eleje.
van olyan becsípődés amit nem lehet kifeküdni
Nagyon sajnálom ami történt . Nem értem ezt a kormánycsapkodást .