Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd meg Sanyinál, nincs-e ecu az elfekvő cuccaim közt. Benzinszivattyú tuti van, injektorsor is....
Légszűrő mikor volt cserélve?
14.000-nél kezdődik a piros mező.
Ha kicsi a benzinnyomás, akkor is csinálhat ilyet....vagy ha a nyomsá szabályzó szarakodik.
Indulni jól indul?
Ha a szerviz előtt is csinálta, akkor azért kíváncsi lettem volna mi volt letárolva az ECU-ban, akár állandó vagy akár csak átmeneti hibaként.
Vízhőfok, normálisan mutat?
Az IAT szenzor is lehet sunyi....vagy csak érintkezési hiba...
Szóval sok minden okozhat ilyen tüneteket....ki kell olvasni a memóriát, sokat segíthet....ha nincs tárolt hiba, akkor olyan hibára kell gyanakodni, olyan részeknél aminek nincs konkrét visszacsatolása..
Benzin nyomás, injektor sor, nyomás szabályázó.....
SDTV motor jól működik?
Nyomozd ki
Hali Mester!
A szervíz előtt is volt gond, már kb. 3 hete vettem észre.... Nekem eddig anno a pirosnál tiltott le mindig, akkor dobta vissza (ez 13500 nem? vagy most menjek le a garázsba és nézzem meg? )
Gondolom szakszervízbe csak jó gyertyát tettek bele...
Benzin nyomás? Mi van?
Szia Abdul!

A szerviz előtt is voltak tünetek vagy a szerviz után lettek?
"alapjáraton kipörög tiltásig" Ez, hogy is van?
14.000-14.500 -nál kell tiltania.
Megfelelő gyertya van benne?
Benzin nyomás?
Ha ECU lenne, simán lehet ráírni másik progit, tsanyi érti ezt
Ha nem szoftveresen döglődik a ECU, akkor is lehet venni bontottat, nem nagyon fogy...nincs nagy ára....csak utána lehet kell tanítani az immo-t, de nem biztos, ....nem tudom, hogy az ECU tárolja-e a kódot vagy az immo egység a kulcs körül
Szasztok! Már az új LCD-n látom a dumcsit !
Ööööö... szeretnék kérdezni... ez motoros fórum?
Gino vagy bárki aki ért a motorokhoz, autókhoz. Szóval holnap úgy néz ki Baripetivel kinézünk Tsanyihoz, hogy átnézze a motorom, mert 12e-nél fulladozik, akadozik, letilt, köhög... mintha nem kapna levegőt, vagy benzint. Az összes fokozatban. Az a furcsa, hogy alapjáraton viszont kipörög tiltásig 13500-ig.
Hétfőn voltam nagyszervizen, gyertya, olaj, levegőszűrő, olajszűrő, fékolaj csere megvolt, a hiba mégsem múlt el.
ECU-t emlegettek, ami elég nagy szívás lenne anyagilag... Reméljük nem az. Látatlanban, a leírtak alapján van még tipp?...
Köszönöm a meleg és nem meleg motoros társaimnak a segítséget!
nem csak nem akarom hogy Erzsike tüdőgyulladást kapjon
nem venném a szivemre
Holnap rékérdezek, hogy mivanmert te fézol!

állítólag de
mi van, nem jön ez a motorosmobiloshykoclubosvakvagány
hey Kufár

mizu van nem cserélünk kardigánt
jaaaaaa,ha dodóznának rendesen,ilyenkor nem buzerálnák 1mást ,vagy verjék kiiiiiiiiiiiiiii
Üdv Mindenkinek!
Harapós ma a csapat!
Tele vagytok energiával!
Jó estét!Kykee volt Adam a cuccért,lóvét bebankoltam
van vessző a "dehogy" és a "nem" között?
dehogy nem
ez csak hülyülés...... vagy neeeem?
kicsit megint olyan járassuk le a kykeet szaga van a beszélgetésnek.....
jaja
Ja..és amit "odabent" megtanultam.....
Jobb 100 őszinte ellenség,mint egy hamis "barát"
Én leszarom,hogy mit mondott ramstein meg mit mondott más....
hA NEM UGY VISELKEDTEM,AHOGY AZT ELVÁRTAD VAGY TE VAGY A SZOMSZÉDOK VAGY MÁS AKKOR EZUTON KÉREK ELNÉZÉST,DE ÉN LEGALÁBB NEM JÁTSZOTTAM MEG MAGAM,MIT EGYESEK...aZON A CSÖVES BULIN IS TÖBBSÉGÉBEN MINDENKI TETTE SZÉPET,MEG A JÓT ÉS ROSSZ VOLT NÉZNI,AZT AZ ÓCSKA SZINJÁTÉKOT AMIT NÉHÁNYAN PRODUKÁLTAK....Ezért is fosom le az egész LFP- szarságot,mert megy a habisztizés,hogy ott mindenki magát adja,meg ilyenek,aztán nagy lószart....Én azon mulattam magamba,hogy a hátm mögött ki hogy dumál ki csak az volt a hiba az egészben,hogy az aki pofázott meg helyeselt meg kavart meg álszenteskedett aztán jópofizott
Végsősoron nekem azért is megérte az a buli,mert igy legalább testközelből láthattam,hogy ki mekkora faszagyerek
A legundorítóbb meg,hogy valaki az egyik emberről pofázik egy másiknak a háta mögött aztán a szemébe meg jópofizik...Szánalmas
Ennyit a mindenki magát adja szövegről
,,,,,hol van az én adatkábeles "ígérgetésem,"(ami miattad sem jött össze,hogy átadjam neked) ehhez képest?....Nekem tiszta a lelkiismeretfurdalásom veled kapcsolatban is....

igy helyes

Jó vagy gané
te odaadnám a fölöttem lakó mobilszámát jó? azt majd ő elmondja neked ....Rammstein is mondta,hogy ocsmány módon viselkedtél,,,,én meg nyugodtan átjövök az Anikóhoz,hogy elférjetek,erre igy megszopatsz,,,,,,hol van az én adatkábeles "ígérgetésem,"ami miattad sem jött össze,hogy átadjam....Nekem tiszta a lelkiismeretfurdalásom veled kapcsolatban is....