Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Most vasárnap reggel van indulás, éjszaka Trevisoban a tervek szerint, aztán tovább, mert hétfő este megy a kompunk. Egy hét Szardínia, utána 3 nap Korzika, majd 2-3 nap alatt vissza haza.
Remélem nem lesz szükség a hiperszuper esőkesztyűre .
Felhajtod a tankot...vagy talán lehet látni az ülés nélkül is...jobb oldalt a kiegyenlítő tartály előtt van egy fekete motor......gyújtáson kell mennie egy ide-oda "kört".
Persze, hogy ez még nem jelenti azt, hogy menetközben...fordulaton, terhelésen is működik....de ezt is az ECU vezérli
Mi volt a kakilójában , ostornyél ? Kicsi a kép , nem látom jól . Lehet , hogy jobb is !
nekem a szőröscsizmásat küldte
Nekem te ne küldj mms-t , a meztelen , lakkos-csizmás fotóiddal , nem nézem meg , gusztustalan . Amúgy igen .
És egy közgazdász projektvezető hogy állapítja meg, hogy jól működik az a vacak?
Örült neki, te marharépa!
Meg is köszönte!
A gyűrött szilva úgy készül , hogy a gyűrött barackot tojásfestékbe kell mártani . A gyűrött f***-om , tudod hogy készül ? Ne idegelj ki ! , ,
Remélem megnézted a telefonod MMS
Hisztis Dinó,,,,
Említettél gyűrött barackot és gyűrött szilvát...
Én meg egyből elmondtam neki, hogy mit fog kapni tőled.
Emlékezett.
Meglátta a csomagot, örült....megszámolta őket...majd megállapította, hogy ez mind gyűrött barack.
Kérdés: Gyűrött szilva nincs? Azt mondtad azt is kapok....

Csak ezt tudtam csinálni:
Neked semmi sem jó ?
Hazavágtad a gyerekem lelki világát!
Abdul mikor leptek "a turara" ?
Szia.
te is észrevetted? faszom ki van má.,,,,,,érdekes,hogy ahogy beírok,egyből beugatnak,,,,,,mintha lesnék,mit írok....szopjon le mind
Suzuki Double Torque Valve
Azaz a másodlagos pillangószelep vezérlőmotorja.
kÖSZÖNÖM SZÉPEN,,,,
Ja, és üresben, nem alapjáraton... jaj de zseni vagyok...
Hello mindenki ! Szia Gino .
Ja-ja Sanyi mondta, hogy majd szemezgessünk a dolgaid között...
Jól indul, azzal nincs gond. Vízhőfokot nem szoktam nézni...
De ha jól értem a szervíznek kutya kötelessége lett volna megnézni a komputert a mociban, főleg, hogy többször is szóltam nekik?....
Gino, mi az az SDTV motor?
elektronika is van szerintem IAT szenzor is.....
Hétfőn
Attól nem dadog le...