Na mert az autószereleők olyan szép karriert futnak korrektségből mi?mennek a szerencsétlen autósok,hogy meghavítsák az autót ,,persze,az adott hibát megjavítva,horror árban dolgozva,még sunyiban elrontanak ezt azt,hogy a kuncsaft mindig más problémával visszajárjon
Te orosz,,,van egy szép 6300ásom,,,Érdekel?occsón megszámítom neked,,,azt meg dugd fel,,,tőled többet nem kell semmi,,,azzal is ráfaragtam,amit vettem tőled,,,,
hát ahogy lejárattál,mikor ott aludtál,,,olyan köcsög módon bebasztál,hogy 4 napig a szomszédoktól ezt hallgattam,,,,,,igazi szarláma vagy......azt hogy mint mondasz,az egyenlő egy lehányt lyukas régi kétforintossal,,,,,,nálad még hitelesebb vagyok azt tuti
hhh...ismerek személyesen futólag na meg látásból és nemutolsósorban hallomásbol vagy minimum 40-45 mobiltelefon adás-vétellel foglalkozó figurát,de mind ilyen egytől egyig
nekem most van egy 4 éves nokia 6020-as om...
de nem merem lecserélni,mert ezek bepaliznak . . .
Neked is feltűnt ezek szerint, hogy mobiltelefon-javítás fedőnévvel csalja magához az ártatlan, jóhiszemű embereket és húúúú ki tudja miket művel velük, aztán fizetségül valami gagyi telefonutánzatot ad nekik......látom te is bele kerültél a csapdába....és GRKRISZ is......jaa nem, ő Gekko csapdájába esett bele
Végülis azonos biznicben nyomják....
silány portéka egy nullperces zsír új telefon?egy 3 éves koszlott agyonhasznált Nokiáért?,,,,neked aztán van valóságalapod,,,,,, szerintem nézesd meg az agyad,,,bár ami nincs azt nehéz megnézetni cocókázzál másfelé,ne itt koszold a topiclevegőt
ja előfizetéssel 20,egyébként meg 36,,,,alkudoztál,mert nem volt pénzed már hazamenni,,,megszántalak,csak ne kelljen egy kis benzinért szopnod az út szélén mindenféle kamionos gübbedt faszt,,,,adtál egy foskelepcét,meg 8ezer forintot,,,,,,ez hol 20zer?na,azt hiszem annyit nem érdemelsz,hogy billenyűzzek neked egy sort a továbbiakban,,,,,korrekt vagy és máshogy adod elő a történteket,,,,,érdekes,mikor nálam aludtál egy hétvégét,akkor nem igy vélekedtél,,,képmutató buzi vagy
lehet hogy az nem vásárlás volt..de tényleg....
Mert annyira remegtél,mint egy rosz utszéli prostituált tripperes ribanc a 81-es főuton,hogy vegyem meg az általad felkínált silány portékádat Csak azért adtam érte azt amit adtam,mert megszántalak te vidéki aluliskolázott szellemileg alultáplált igénytelen buzi
Egy szavad sem lehet,mert az a szar boltban kábelelekkel minden szarral együtt a pannonnál is 20 ezer ft volt garanciával....
És én ennyit fizettem neked tokkal vonóval cserével KP-val
De feleslegesnek tarom a továbbiakban,hogy erről bármilyen formában társalogjunk,hiszen meggyőződésem,hogy egy olyan takonymártás csipafészek szartúróbogárral,mint jelen esetben TE nem érdemes vitatkozni
ugyhogy leszophatsz... (mert lacibát már unom)
ez rágalom
nekem most van egy 4 éves nokia 6020-as om...
de nem merem lecserélni,mert ezek bepaliznak . . .
Végülis azonos biznicben nyomják....
rugd már le káj-t hejettem papa te közelebb lax hozzá
én meg elkapom ezt a kriszt
És?
bár nemhiszem,hogy neked lenne olyanod
Mert annyira remegtél,mint egy rosz utszéli prostituált tripperes ribanc a 81-es főuton,hogy vegyem meg az általad felkínált silány portékádat Csak azért adtam érte azt amit adtam,mert megszántalak te vidéki aluliskolázott szellemileg alultáplált igénytelen buzi
Egy szavad sem lehet,mert az a szar boltban kábelelekkel minden szarral együtt a pannonnál is 20 ezer ft volt garanciával....
És én ennyit fizettem neked tokkal vonóval cserével KP-val
De feleslegesnek tarom a továbbiakban,hogy erről bármilyen formában társalogjunk,hiszen meggyőződésem,hogy egy olyan takonymártás csipafészek szartúróbogárral,mint jelen esetben TE nem érdemes vitatkozni
ugyhogy leszophatsz... (mert lacibát már unom)
szasztok barátaim