Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HEY. Véleményem szerint Neked ez volt a legtisztább megoldás, Gekko
papának pedig a legolcsóbb. Kvázi a kötelezője intézi a károdat. Hol fogod csináltatni? Nagyon friss a mocid kár lett volna egy sufnituningot nyomni.
köszi szépen az infókat! meg van még a kipu és a valamelyik nap fel is már fent is lesz az enyémen!
Mittudomén! nem azon a 10%-on fog múlnia sorsa a guminak!, úgy is lecserélném idővel!
Abroncsot 10 AW-val? Mert, hogy?
Azt nem lehet javítani, csak cserélni...
....jól írtad. Úgy érzed.
Teljesítménynövelő adalék nem hinném, hogy van valamelyik benzinben is...
Én tegnap tankoltam shell-t és agip-ot is.....mindegyiktől megy, mint az állat!
Jó választás
Zsozsibá: 30/3311572
Ha a hír igaz van nála készen egy kipuf.
Műszaki is megoldható vele
db killerrel a hangja halkabb mint a gyári
Minden csere! Még az abroncsot is belevette 10 AV-val! Igaz mindent le kell adni nekik!, de sebaj!
jó választás!
műszaki előtt vissza az eredetit,oszt kész.
te kis benyaszakértőő
na végre....mit mondott a kárszaki?
Szia Gino ! Mostanába Sell V-Power-t tankoltam, és tegnap közelebb volt az Agip és kicsit vadabb lett a moci ugy érzem !
Jelentem túl a kárfelvételen!
95-ös ólommentes
olcsó
szerintem nincsen érezhető különbség
Sziasztok. Szerintetek milyen benzint tankoljak a morzsiba , mert érezhető külmbségek vannak . Mol, Sell, Agip ?
MONDOM !
és is xeretlek Gino
pusti!
veszel egy könyvet,és nem tudod elolvasni,mert nem tudol olvasni,akkor ne a könyvdílert szidjad bamme!
és híjjá fel íziben malaka!
sajna nincs...
Gekko, van álad SE Z555i? Meg kéne nézni, kézbe kéne adni az asszonynak, mert erre vágyik, de sehol nem lehet megtekinteni élőben.
Jó reggelt mindenki!

Tervezem hogy kap a moci egy új kidörrentőt (zsozsit nagyon állat ahogy hallottam a tietekét) és pár kérdésem lenne
1.Ezzel akkor külföldre nem igazán lehet menni?!
2.műszakikor vissza csere a gyárira?
3.garanciális átvizsgálásnál nem baszogatnak érte?
Zsozsibá elérhetőségét szeretném elkérni valakitől!

Következő szervízt már én is az interatba csináltatom,mivel a motorpontnak annyi.gondolom csak jó vélemény van róluk is!
Jó reggelt! Ma jön a kárszakértő! Egész gyorsak, csütörtökön este küldtem el bejelentőt! Hétfő van! Remélem a fizetés is ilyen gyors lesz!
Jártam már ezeken a helyeken, de csak külön külön, még agyalok rajta, fáradtnak érzem magam és így nem túl szerencsáés motorozni! Meglátom mit lök a 2. kv rajtam, lehet, h 11 körül indulok csak! ,
Hali!

81-ről ...Söréd-Csákberény...-itt nagyon szép a táj-...Csákvár-Bicske és Tinnye fele vissza....
ja és P.vörösvárról Csobánkát ne hagyd ki!
Sehol sem a legjobb az út (Söréd-Bicske), de jó környék....szeretem!