Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Égi közúton húzkodja a gázt Blacknet.....nyugodjon békében
nem,nem kamu,,,nekem 263km is volt még új korában,gyári fogaskerekekkel......most már csak 240 a vége,dehát már nem mai gyerek
http://www.youtube.com/user/gs...

Létezik?
Igaz, vagy kamu?
Napfényes Jó Reggelt Mindenkinek!
16 óra után egy kis Velence, halacska + fürdés?
(Víz 25 C fokos.)
Sziasztok !

... a naptáramban bevan írva 1 név : BlackNet ! ! !
2 éve már nincs közöttünk ........Ő rá emlékezem ma
ma délután. meg van h reggel is ... te nem csepeli vagy mi a túrót keresel erre ? engem idegesítesz mikor én kocsival vagyok, mi ?
3/4 6-kor
Tiszteletbeli bicskei lakos lehetnél te is! Ott honosak a motoros állatok!
akkor kis tisztánlátás. Egyáltalán nem azért kell kiülni mert az olyan faszán mutat a képen. A motornak a kanyarodáskor megváltozik a súlypontja. Ezt kiüléssel lehet kontrolálni vagy helyettesíteni ha úgy tetszik, mivel a testünk súlyát helyezzük oda ahol kiülés nélkül a motor súlypontja kerülne. Ha csak a motort mozgatod, ide oda, annak max az az eredménye hogy cserélhetsz lábtartót hetente. De ha a testeddel irányítod, nem ér le semmi a motoron, mégis sokkal gyorsabban tudsz kanyarodni..
Én voltam
heló klán ! UH.-95. fót/dkeszi környéki GSR-es innen való
túl van ez a kiülé misztifikálva. Egy nagybanditos a hétvégén úgy kanyargott előttem utassal, hogy minden szikrázott, de még a térde sem volt kint.
Hi.

lassan kell egy ujj lábtartót venned, mert teljesen el szikráztatod
igen!jóvolt
Peti! Lusta vagy kiülni?
lusta merszes :)
a Gyémánt fürdőre gondolsz?Jó ám végre itt is építettek valami értelmeset
Szia. Igazad lehet mert talán III oszályu ut volt. De több aproság is okozhatta.
Szia Gino! Köszi a választ, az igaz hogy elöl BT014-es eredeti gumi van , de hátul új Bt016 de utban van az elsöre is az új guma .
Még amit észrevettem hogy ha már nagyon üres a tank akkor elöbb hajlamos a beszitálásra, szerintred? Viszont üres tankal valahogy jobban szeretem borogatni.
Tybee!
Mi is megjöttünk rendbe, de egy kis "karikát" tettünk Hajdúszoboszlóra. A reptér mellett van egy gogart pálya és megálltunk gá-gyézni! Kezdett az eső csöpögni, amitől rettentően csúszott a pálya- Há drifteltünk, ami belefért!
Minden egyebet szívesen!
szerintem + az aszfalt minősége miatt volt
Tapadós gumival lehet kezelni....
GSR-re nem nagyon van kormánylengéscsillapító, de én is láttam már felbarkácsolva rá.
Mentem vóna hozzád a bőrápoloé + a derekamra cuccé, de má nem
gyerköcöm miatt T.bánya akvapark..