Szasztok! Jó vót Bicske, de ennyi! Reggel korán kelés van, gó Szlovákia! Gyere Pityu te is
Para + én megyünk, FNDI gondolkodik Mi is csak 20-20 eurot viszünk!
Köszi. Ha megyek akkor 8 előtt ott vagyok. Nincsen zöldkártyám csak az ejtőernyős bulira volt. Az 07.01. ig volt OK. Gino Te jössze a túrára. Aterv a régi. Irány Szóvákia. Euró ? kellene?
Meddig, merre, hová? Időben kb. mikorra várható a haza érkezés.
Szóval megjártam Kerepes - Szeged - Kerepes t a jóságos Roomster Scouttal. 375 km odavissza. Visszafelé nagyon jól lehetett
jönni. Holnap megmutatom, h miért kellett utaznom. Kicsi feleségem kivánsága teljesült.
itt leszek,gyere nyugodtan,,,,,,csak az édesapám akkor tölti be a 62-t,,,illő ott lennem......mindig akkor van motoros összeröfi,mikor épp valami már le van fixálva,,,,de délután 5ig miattam mehet a GSR tali ...persze ha még kiváncsiu vagy a koszlott klumpet pofámra
Jó Estét! Mindenkinek!
A nem túl jó hír, mellé (jobbulást Szilárdnak!) egy jó!
Találtam egy csodás szerpentint vadiúj boritással a Bakonyban. Cseszneken a Vár mügött! Lepence fasorban sincs hozzá!
Mikor megyünk arra gurigázni egy jót?
Moet 3/4 8-kor a Pataki előtt fagyiztam, Ki volt a GSR-rel?
Jövőhét szerdától én is megyek a Balatonra, Zamárdiba! Igaz, kocsival, de ha mentek a Mauróhoz, akkor oda átnézek hozzátok egy kis találkozóra! Csörögj rám, ha ott lesztek és meglátogatom a csapatot!
Para + én megyünk, FNDI gondolkodik Mi is csak 20-20 eurot viszünk!