Köszönöm előre is ,
és megyek majd Szondiba megskubizom a cuccokat
De Te is bekukkanthatsz ide hozzám,Budaörsi CBA parkoló,Mobiltelóbolt! (És lehet kapni qrvajó kis nyakbaakasztókat is! )és akkor egy KV mellett megbeszéljük a lehetőségeket az üléssel kapcsolatban
D. Gekkom!
Már nem fényezem az üléseimet,mert nehány pupák rájött, hogy jó, amit csinálok, és szájhagyomány útján jobban terjed a híre. Fejlődtem én is. Van már a kígyóbőrtől a nagyon tapadós versenyülés anyagáig mindenem, de a "memory foam", gelé, ülésfűtés két fokozatban, meg a spéci hímzés is mehet. Persze, ezek extrák. A gerinctámasz, a méretedre alakítás, a külső szinezés, az mind az alapban van benne. Jövő héten a VI. Szondi 48.-ban nyitom a bemutató "termet" (20 m2, ). Ott az anyagokat is meg tudom mutatni már, meg az ülésfütést.
Más: Köll a hózentrógli? Mert adok, ha köll!
Köxönöm
És most bevallom, amikor az üléseidet "fényezted",már qrvára untam a dolgot...(én is )....DE: Intenziv gyorsuláskor a karjaim,mint egy gibboné,nyúltak,kellemetlen volt,talán azért éreztem annyira most,mert a bőrgatyómban nem mentem még annyit,de most nagyon éreztem ezt a hátracsúszást....
Lehet hogy elkezdek "gyúrni" anyagilag egy ülésprojectre....
Magasabb lenne pár centivel az sem lenne baj,meg talán 2 óra motorolás után nem néne tyúkszem a seggemre?
Jóestét!
Köxii a tanácsokat a "madzag" témában
Ferrobond meg Motofest es nyakas,meg gumipók, tudtam mennyi király van itt,megoldják a gatyaproblémámat....
Dear Mr. Gecco! (Így igazán sznobis! )
Gatyaőv kiváltására javaslat: Végy három narsárga Renőrnapi telótertót, ez 1-est akszd a jobb ővtartódba, a 2-est a balba, a tőbbi 200 a tartalék!
Másik: Bariságból adok egy 5 cm széles hozentróglit, ez a legjobb a pocak "gatyaledúró" munkájának megakadájozására! (Nekem is van ilyen, ja, mer köll!) Mellékelek nekány pikcsört az új gyerekről:
és megyek majd Szondiba megskubizom a cuccokat
De Te is bekukkanthatsz ide hozzám,Budaörsi CBA parkoló,Mobiltelóbolt! (És lehet kapni qrvajó kis nyakbaakasztókat is! )és akkor egy KV mellett megbeszéljük a lehetőségeket az üléssel kapcsolatban