Így is eléggé dagadt ...öööö...izé.....hát nem is dagadt csak előnyösen duzzadt a potrohom,de ez nem ide tartozik ,tudtam hogy számíthatok a "bandára"
Gumipók mi? Old Fuckerhand
Oldklu mester,köxii,next time,ahogy a művelt azerbajdzsáni9 mondaná,és láttam a Superbike magazinnban az "ülőalkalmatosságaidat"!
Dear Mr.Gekko!
Sajna,már nem jöttem vissza a forumra, ezért nem olvastalak.
Tegnap 18 H-kor már fris, forró heck volt előttem. Sajna, ha flamós vagyok, akkor kicsit indulatos is vagyok.
Xeva "Öreg"!
Ma tudtam volna menni,bammameg!
Még mindig nem érkezett javaslat a "dájnézégatyám" cuki kis bőrövének a kiváltására....... a kicsikkel már nem is foglalkoztok? csak kritizáljátok,de épitőtanács vagy valami? (ha lehet,akkor ne madzagot ,kipróbiztam,nemjólnézki...)
Abdul, vagy valaki, ha kell a pénteki MERSZ helyem szóljatok, nekem a túrám miatt nem jön össze, ha kell akkor nem húzom le magam a listáról, 50. környékén vagyok.
Gumipók mi? Old Fuckerhand
Oldklu mester,köxii,next time,ahogy a művelt azerbajdzsáni9 mondaná,és láttam a Superbike magazinnban az "ülőalkalmatosságaidat"!
Sajna,már nem jöttem vissza a forumra, ezért nem olvastalak.
Tegnap 18 H-kor már fris, forró heck volt előttem. Sajna, ha flamós vagyok, akkor kicsit indulatos is vagyok.
Annál vegyél nyakba ekasztós lógatós izéket, több színben. Na azokat csatold össze
Ma tudtam volna menni,bammameg!
Még mindig nem érkezett javaslat a "dájnézégatyám" cuki kis bőrövének a kiváltására....... a kicsikkel már nem is foglalkoztok? csak kritizáljátok,de épitőtanács vagy valami? (ha lehet,akkor ne madzagot ,kipróbiztam,nemjólnézki...)
Holnap reggel lemegyek Balatonfüredre mocival. Építkezésre. Meló
Ha nem esik persze. Valaki akar jönni? Nem autó pályán. És nem rohanósan.
Kalo taxidi file!( Jó utat bari!)
Köszi a képeket.
Egyszer mi is kérünk magától valamit, Abdul elvtárs...
Csak tutira menj, ne égjek be.
Shambiról nincs most kép nálam, holnap reggel töltök fel párat.
Kölyök korából van fenn itt pár kép:
http://iwiw.hu/pages/image/alb...
Azóta sem nézett még 1ikőnk szemébe
A mostani szukánk pedig Ő. Imádjuk