Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem jó a vasárnap! Akkor tehát kik a jelentkezők? Jó idő lesz a fürdésre?
Jó estét mindenkinek!
Ha otthon leszek,én is tuti ott leszek Bicskén,egy másik gsrressel
tök jó a enyém máá félig kész eszetergátattam....meg a meg heggesztettem...eddig nulla forintba van.......amúgy meg 40 sokalottamm...jövő hét kész
te gekkó küggyed mán el a számodot hogy feeetuggyalak híni lehet én isis mennék erre a bicskei izére ....... miné elébb küggyed me ha nem a henteset szaladásbó fogom pofánvág
20 9 464-514
Hát időponton még nem gondolkodtam
Talán most vasárnap?
el is várom hogy elgyere
Motorok, Rock, Ha itthon leszek akkor tuti elmegyek
Bicskei buli
nekem az a hétvége nem jó.
Szia Sipiapi!

Ez jóóó ötletnek tűnik!
Mondjuk július 11. vagy 12.?
Ha lesz valami szóljatok, én benne vagyok! Gondolom jönnek a többiek is, syrus, yikess, motopityu, thebear, és a többi motoros cimbora, sorolhatnám a neveket!
Üdv!

Életem első nagyobb "motoros kirándulása" Abdul barátommal történt.
Balatonfüred, ebédeltünk 1 jót és haza motoroltunk.
Namármost. Én ezt megszeretném úúújjjrrraaa csínáni. De úgy! Hogy lemenni,,,és Tihany előtt a gödörben(szabad strand) fűrdeni egy jóóót. Azután egy velöspírítós a 6 lépcsősben. Azután visszafelé átmenni Siófokra megmutatni a népnek a szép vasakat És Gyííí haza.

Ez nem síetős egésznapos lenne. Érdekel valakit?
http://motorparts.hu/index.php... ilyet rendeltem,kapaszkodó a csajomnak,hátha nem fél ,ha fogja a majrévassam
Akkor inkább de., a többi progit du.-ra tesszük!
20.-a szerintem oké
nékem mind1
Heló Para, akkor 20-a nyerő? addigra össze kéne szuedni mindenkit
DE VAGY DU?
Jó Estét GSR-esek !

OLDKLU ! ! ! : Szombaton megyek KUNMADARAS-ra ÉN is , LÉGYSZIVES a 2 db SAPKÁT HOZD EL MAGADDAL !
Jó estét!Kykee a ringezést elkéne tólni 2hétfővel ,a vasárnapi 600km útán nem lesz kedvőm,utána 13.-a és én nem mocizok 13.án
a héten minden nap láttam két GSR 600at a klarknál lévő egyik utcában. majd eszembe jut a neve is
egy bordó és egy kék
Ismerős?

AMUGY HALI SKACOK rég nem hallottam felőletek
Oldklu ! Rajta vagyok a fényképeiden
Nyaral? Buli és meló... Tegnap Volt nagyon jó volt!
....
Mindenki nyaral?
Bamme,émme dodozok?
Nemjóóezígy
Én a jövő7en nem leszök,azután mehetek szinte bármikor