te gekkó küggyed mán el a számodot hogy feeetuggyalak híni lehet én isis mennék erre a bicskei izére ....... miné elébb küggyed me ha nem a henteset szaladásbó fogom pofánvág
20 9 464-514
Ez jóóó ötletnek tűnik!
Mondjuk július 11. vagy 12.?
Ha lesz valami szóljatok, én benne vagyok! Gondolom jönnek a többiek is, syrus, yikess, motopityu, thebear, és a többi motoros cimbora, sorolhatnám a neveket!
Életem első nagyobb "motoros kirándulása" Abdul barátommal történt.
Balatonfüred, ebédeltünk 1 jót és haza motoroltunk.
Namármost. Én ezt megszeretném úúújjjrrraaa csínáni. De úgy! Hogy lemenni,,,és Tihany előtt a gödörben(szabad strand) fűrdeni egy jóóót. Azután egy velöspírítós a 6 lépcsősben. Azután visszafelé átmenni Siófokra megmutatni a népnek a szép vasakat És Gyííí haza.
Ha otthon leszek,én is tuti ott leszek Bicskén,egy másik gsrressel
20 9 464-514
Talán most vasárnap?
Ez jóóó ötletnek tűnik!
Mondjuk július 11. vagy 12.?
Ha lesz valami szóljatok, én benne vagyok! Gondolom jönnek a többiek is, syrus, yikess, motopityu, thebear, és a többi motoros cimbora, sorolhatnám a neveket!
Életem első nagyobb "motoros kirándulása" Abdul barátommal történt.
Balatonfüred, ebédeltünk 1 jót és haza motoroltunk.
Namármost. Én ezt megszeretném úúújjjrrraaa csínáni. De úgy! Hogy lemenni,,,és Tihany előtt a gödörben(szabad strand) fűrdeni egy jóóót. Azután egy velöspírítós a 6 lépcsősben. Azután visszafelé átmenni Siófokra megmutatni a népnek a szép vasakat És Gyííí haza.
Ez nem síetős egésznapos lenne. Érdekel valakit?
DE VAGY DU?
OLDKLU ! ! ! : Szombaton megyek KUNMADARAS-ra ÉN is , LÉGYSZIVES a 2 db SAPKÁT HOZD EL MAGADDAL !
egy bordó és egy kék
Ismerős?
AMUGY HALI SKACOK rég nem hallottam felőletek
Bamme,émme dodozok?
Nemjóóezígy