Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szereztem neked prosit
azé me nem tudom hová kell bemenni
mééé nem jöttél be hozzánk amíg elállt az eső? legalább lett volna aki segít visszatolni a dögnehéz mocit a garázsba
Tb és Oroszlány között rongyá áztam a szar ruhámban
Kaptatok ma Ti is a hatalmas zuhéééból?
csá béby
Γεια σου φίλε μου, εμείς μαζί σας; όταν βόλτα μια μοτοσικλέτα;
sziasztok
ez egy akcióban volt kapható már kb 1 éve, én azóta nem láttam de attól még lehet hogy majd egyszer csak megint lessz
És menni fog a Gekko is motorolni,és nem 2 hónap múlva....
Most egy 7ig pihi a családdal oszt utána gyia!
Csákó,szevasztok,üdv az okosoknak meg a csonthülyéknek is,meg a buziknak és a nembuziknak is!
Lehet kapni?Tud valaki most Budapesten Lidl ahol ilyet kaphatok pl holnap?
itt van ni a Lidl-es termék.
elég jó kis cuccos 8 ropiért
ez az a termék,és ezen kell gombot nyomogatni
Ezen kell gombot nyomogatni?
Megnéztem,de nem vagyok annyira képben még most sem.Ez az a termék amit te a lidlben vettél?Fogalmam nincs mit kellene venni.Végig olvastam itt a topicot de semmi nem ragadta el a tetszésem.Van még valakinek valami használható ötlete?
na találtam egy boltot, de itt a duplája mint az említett áruházban...
http://www.pixmania.hu/hu/hu/r...
twintalker 6800
így keress rá!de itt egy link hogy mégis milyen:
http://www.minitel.pt/PDF_Docu...
szuda erről picit írhatnál bővebben.Van ennek valami honlapja ahol beszerezhetem.Néztem a google-ben de nem találtam semmit erről.Előre is köszi a választ
Biker Walkie-talkie!
a Lidl ben szokott lenni mikor mocis cuccok vannak és kb 8ezer
nekem van és elég korrekt...
kormányra szerelhető nyomógomb,nyalókamikrofon,és két pamacs hangszóró.utóbbiak öntapadósak szóval minden sisakba jók
Sziasztok.
Remélem mindenki jólvan és repeszt rendesen.Sajna egy ideje nem jelentkeztem ezt nézzétek el nekem nagyon sokat kell melóznom.Kérdésem lenne hátha túd valaki valami megoldható választ.Azon vagyok,hogy motoros cimbimmel tudjunk menetközben is értelmesen kommunikálni.Próbáltam haladni a témában de nem sikerült.Beszereztem egy mt800 rádiót amin van vox üzemmód(kéz nélküli használat csak akkor sugároz ha beleszólnak)kis headset-el de sajna nem nyerő.Van valakinek valami használható megoldás?Erre anyagi ráforditás a minimum lenne szóval nem áll módunkban új sisak meg nagyon drága kütyük beszerzése.
Valaki?
szép napot sziasztok
kiugrott a válla, amit a helyszínen visszahúztunk, amúgy megvédte a bőrruha és a gerincproti, a sisakja is védett rendesen. Kicsúszta szerencsére, pedig mentünk vagy 90-el.
A motorja jobb oldala is tört, de hazajött lábon.
király
Mi baja lett?srácnak?motorjának?
folyamatosan szarakodik az enyém,,,2esben 6ot mutat,aztán vissza kettőbe...van ilyen sajnos,,,szerintem fáradt benne a szoftver