Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is meglepődtem mikor láttalak benneteket
kicsi a világ
Mi is láttunk, amikor elindultál akkor ismertünk fel!
Jóestét! Hazaértem, minden rendben! A valagamat szétültem kellőképp! Nagyon komoly volt a mai motorozás, a bicskei különítmény igazi állatkert, de jól mentek nagyon!
még nem néztem milyen időt mondanak péntekre,ha megyek a bicskei talira.sajna szombaton dolgozni fogok,nem lesz nekem ottalvós buli
veled mi van haza evett már a rosseb vagy még a mecsekben bóklászol
Köszönöm bari! Örök hálám
úgy bírtam ki hogy az lett a vége hogy Anyukám azt mondta,jobb lesz ha inkább hazamegyek
Na jóccakát Nektek

neked is ha kell
Úhh,hogy birtad ki? Amúgy én sem vagyok megkeresztelve vallásilag....oszt mégis jófiú vagyok
nekem bibííí
Kinek szerezel Te prostit? Ilyennel is foglalkozol tesó?
én ilyenkor már csak azért is elmegyek.
úgy szoktam hogy felnézek az égre és amerre szebb az idő arra megyek
én nagy nehezen kiszenvedtem a HD-t a garázsból hogy megjáratom,megyek pár km-t.lepasszoltam a gyereket,bementem felöltözni és mire kiértem esett az eső.na akkor vissza mindent

láttam ott ismerősőket is csak sietnem kellet haza mert a család most jött meg horvátból
jó kis karika volt
Itten jótam útvonalam
ma meg akartak téríteni engem.... húú de tudtam volna még vitatkozni.a bátyám keresztanyja kritizálta az életemet,hogy a Jóisten megver engem még,járjak templomba,mekkorát vétkeztem hogy még a fiam sincs megkeresztelve,stb...
Sziasztok! Avia kollégával mi is voltunk ma egy kis közös guruláson, és überf@sza volt . Igaz Szekszárdnál sikerült belefutnunk egy jó kis jégesős felhőszakadásba, de ettől eltekintve nagyon jó volt. Köszi még egyszer, és remélem hamarosan megismételjük!
és persze Zorall az lesz
ide vagyunk hivatalosak,a férjem egyik munkatársa is itt "sas".nagyon várom ám,megyünk innen a környékről vagy 10 motorral
errefelé a motorosok nagy része tudja hogy hol lakik a hayabusás leányzó amúgy csak úgy errefelé motoroztál?