Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Ram. Kicsi a világ. Jocit ismertem, jókat szoktunk dumálni. Hozzám hordta a fiát Danikát úszni. Megdöbbentő az ilyen értelmetlen halál.
Hay .....

Igazából lehetne vasárnap is, de Abdulnak az sajna nem jó. És én mindenképpen szeretném ha jönne. Ő volt velem az első hosszabbbbb kirándulásomon. Jó lenne ha aprogramját át tudná tenni, mert akkor nadon sokan tudnánk menni. Baripeti, syrus stb.....

Győzzzűűűűk Meg Tomit projekt indul!
Üdv all!

Sajnos keveset tudok mostanában gép elé ülni !Motorra+ egyáltalán
Látom szerveződik valami pancsolós gurula !Ha esetleg 19.-én lenne én is tudnék csatlakozni...
Ma már indulok is edzőtáborba,ami azt jelenti,h csak jövőh szombaton jövök haza.

Legyetek jók és széles utat aki gurul!
Jó volt ringen,,tetszett. Hazafelé kissé lemosodott a motorom, és én
Remélem nem áztatok szét.
Üdv!
elkeverte a fútár bammeg,megmaradt 1 csomó lém.......... most keresik a cuccott,az 1-ik elküldte,a fútár elhozta,még sincs itt ilyen a szerencsém
Gekko 10-ből 1x mocizik velünk,az + hétfőn + volt,majd 2hónap múlva............
mindig ezt csinálja
Vazze Gekko nem jöttél Nagyon nagy estevót! Kicsi gurulás, kicsi tempó, kicsi lángos, kicsi család, jó társaság, über jó hangulat!
+int lecsúsztál a pótolhatatlanról!
Itt ám,figyelőben Nem mentem sehova ,inkább fejlesztettem egy kicsit a videó-cuccot a motoron....
Kalispera !
Szeva! Ja, h itt vagytok
A múltkori ringes képed nagyon ott van a szeren!
A többiek valami gatyamadzagról dumáltak,de én nem láttam a képen
Ti Cuccoltok?
Az nem ártalmas?
hát kicsit drága volt az 1 óra, de nekem nagyon bejött, jól vizsgázott az új gumi szárazon is meg esőben is
1kicsit, nem volt vészes, de jó volt a ring.
Oké.
eláztatok?Én szemerkélő esőben jöttem haza..
irja meelt, haj hijje fee... :)
Szia
Van még a CUCCból?
Kellene nékem is egy.
ha bejött a cucc akkor majd én is kérek
Abdul, Syrus6, Maci bejott a cucc? Remelem tetszik.