Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Javítanék: nem ismerjük?, hanem:ismerjük?
Ramatyul nézhet ki a srác, de ÉL! Szerencsére!
Rammi,ha csak arra gondolok, h ábránváglak, akkó neked mááá fájni fog!
minden oké csak valahogy nincs időm fórumozni annyit. de a motorozás is kevesebb mint tavaly úgy érzem néha tök felesleges h van egy motorom. nem használom ki annyira mint szeretném. lassan vége a nyárnak és alig mentem ...
Rég láttalak itt,minden rendben Nálad?
Nem unatkozom,csak fura volt hogy nem pörög a fórum....
Ma mentem és kipróbiztam az új XJ 6 ost,ari kis gép,finom műszer ,na nem egy GSR,de finom
igen, az. nem tom ki volt...
baxxa mneg,ez egy GSR volt..... ismertük?
Hali hóó!

Kicsit korábban felvetettem a Balatonfüred, Tihanyi szabadstrand pancsolás,hami......átgurulás Siófok had gyönyörködjön a nép a vasakban. Ott a Mauróban egy fagyi. És lazán haza.

Tehát! a tervezett időpont. Július 18. Szombat !

A két elendeghetetlen résztvevő. De gyöjjjön mindenki aki tud !
Kisseb klángurula is lehetne belölle. És mint a szlovák ejtőrenyős ugráskor bebizonyosodott, fegyelmezett a csapat és tudunk sokan menni. Tehát jöhetnének más cimborák is ! Ha gondoljátok.

FONTOS ! Egésznapos buli, pancsolás. Ne siessen haza senki

1. Abdul
2. Sipi
És semmit nem tehetek ez ellen,ez a legbosszantobb,hogy vétlenként,semmi jogom nincs
Ez nagyon rossz hír... főleg, hogy az első ítélet lesz leghamarabb másfél év múlva. Azt is fellebezni fogja és szakértői véleményekkel fogja húzni az időt... Magyarország. Csak azt nem értem, hogy a vétkes fél ha elismeri mit veszít? A kötelezője fizet, nem? Visszaugrik kettőt a bonus/malus besorolásban és megugrik a Ladájára (ha jól emlékeszem az volt) a kötelező havi 1000Ft-tal... Ügyvéd, bíróságra járás stb. többe kerül ennél neki is elmarasztaló ítélet nélkül is...
Szevasztok.
Megvan az elsö foku tárgyalás nélküli birosági határozat az ügyemben.Egyértelmüen kihozták a vétlenségemet.Ezt a károkozom megkontrázta,azonnal benyujtotta a kérelmét a személyes tárgyalásra.A biroság ma "megnyugtatott",kb 1.5 év mulva lesz a tárgyalás,addig nincs biztositopénz.
Vagy menjetek Szlovéniába inkább... az sincs messze és nagyon szép.
Nálunk is alakul a túra, szeptemberben, remélem összejön.
Bp-Szlovénia-Velence-Verona-Olasz riviéra-Monte Carlo-Cannes-Comói tó-Olasz alpok-Ausztria-Bp. kb. 10-11 nap.
nem jön össze az Ausztria, most szlovákia a program...
Má megint unatkozól?
Én most váltok állást!
Kupiba leszek a Vak zongorista!
Ja, nem! Csak félszemű! Vagy féleszű?
Te még itthon? Azt ne mond, hogy nem tudok menni ringezni ma... Na, pattanj fel a motorra és irány Ausztria.
Nem beszélve arról, hogy aki Hentest csapkodja az nem lesz hosszú életű....
....
Nagyon köszi a gondolatokat!
Akkor mit mondjak a progisnak? Hogy csinálja meg az oldalt "odafigyelősre"?

Köszi: Oldklu
jól néz ki, bár csak pá észrevétel:
1.A teljesen flash alapú oldalakat a google robot nem tudja feltérképezni rendesen, azáltal a google adatbázisában is jó hátra fog sorolni.. Ez hátrány keresésnél.
2. A flash menük a gyenge netkapcsolatokkal rendelkezőknek későn töltődik be, valaki ki se tudja várni
Új lapot csináltam!

www.tommot.hu
Még nem kész, egy csomó cucc még nincs rajta.
Vélemény?
Ja! HALLOM!
SZAR!
Ez a majrévas kikezdi a mejjed husát! Nem fekhetsz rá a tankra!
Mostan küldöm itten e: 20 771 6130, de ha motoron vagyok akkor nembizti hogy müxök,de visszahillak e az tuti,me nem szeretném ha szaladgáná és közben csapkodnád pofikán szegény Hentesbarit
Jövő 7en a családdal az Ősöknél leszünk elvileg,de ha mégsem igy lessz akkor jövök! És ott akarlak látni a "szomszédoddal "együtt és Noharag!
sajna 37ropi