Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi, megvan még minden amit bevittem?
Az más, arra van jóárasított gear2dash-em...... http://quickmoto.hu/
és a környezetvédelmi baromságot is ki ugrasztod
Ugyanazzal az eszközzel írok mint ott csak pad nélkül azért ennyi(6 rugó) viszont ezért 2 hétig annyiszor írom amíg jónak nem érzed......
gondolkodj logikusan. Ha optimális a beállítás, akkor kevesebbet dolgozik a motor, kevesebbet eszik. Nem ömlik bele a benzin, hanem annyit kap amennyit kell.
Azért hezitálok, mert szinte mindenkinek más a véleménye.
Például egy Suzuki szervízes azt mondta, hogy állítani kell, de ez fogyasztásnövkevéssel jár. Ez meg pl. ellentmond Maci tapasztalatának, mert neki csökkent a fogyasztása..
Szóval no idea...
a link lemaradt
link
link
GSR 25kw
Így kellemesebb a teljesítményadó !

Esztergomban állítólag állítanak rajta 15 pénzért

noparának amikor felrakta a sharkot beállították és elvileg 113 Le re felhúzták de az egy másik cím
én jobbnak érzem a nyomatékot, nem tudom melyik a proptech vagy az írás, vagy mindkettő miatt. És jobb lett a fogyasztásom az írás után, ami nem mindegy azért.
A fogyasztáshoz annyit, hogy amíg meg nem szokod addig jobban húzod, hogy halld a hangját, ezért többet kajál alapból is, plussz a rossz beállítás is ronthat.
Igazából csak a hangja miatt kell a dob , plusz teljesítményt nem várok tőle. Tehát, ha nincs esetlegesen érezhető teljesítményromlás, akkor nem álllítatnám.
Tsanyi, ponotsan mit kell állítatni és az kb. mennyit kóstál?
Köszi

itt csak csepereg
50ezret mentem el vele és nem lett változtatva rajta semmi,,,Öcsimua felkerült rá,azt kész....tökéletes ha kijönne a katalizátor akkor kell,de ha az sértetlen akkor nem kell,,,úgy gondolom
de-de......a suzik mindegyike alapjáraton túl sokat kap környezetvédelmi okokból, ha sportdob kerül rá változtatni kéne rajta nem beszélve arról, hogy a sportdob akkor fejti ki sporthatását ha kap némi +-t ......
mi lesz bicskén?GSR találkozó?
mivel az eső szakad,tuti ma nem lesz bicskei randi
Köszi srácok a válaszokat, akkor csak úgy a la nature nyomom az új kipuval
Jövő héten dobok fel képeket, meg talán egy videót is, hogy üvölt a vidám kis dobocska
Helló!
Nem kell semmit csinálni csak élvezni a hangját!
Ha felraktad egy-két képet dobjál fel róla!
nem kell, de ha nagyon durrog érdemes.
nem kel felesleges
Csao mindenki!

Ádám,semmit nem kell hozzányúlni,még véletlenül sem....rakd fel,azt használd
Hello GSR Team!

Holnap kerül fel a mocimra egy nyitott sport dob (Mastek). Mi a véleményetek, kell-e után állítani bármit (pl. injektor, vezérlés, gyújtás, esetleg vmi. más)? Ti utánállítottatok Öcsimurához, Zsozsimurához, egyéb sport kipukhoz?

Előre is köszi a választ.

Üdv:

Ádám
Nekem is Shark van, RSF 3 Dark Spirit. háromrétegű üvegszál.

Amúgy meg jó reggelt!
gondolom olyan 18 után
Kösz nopara!Ö is bízik a Sharkba,csak kíváncsi lett volna 1-2 tapasztaltabb ember véleményére sisak ügyben
Szép napot mindenkinek,bár itt elég borús