Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gino bá! Hun vagyol? mostanában nem írol bamme
Csak nincs valami baj?
Jó alszást!
Hjaaa!
Pucolok alszani,jóéjt!
De Alfi nem is zárta ki magát vazz"
Elmeháborodott! 1ébként el kell, h szomoriccsalak, Alfi bari időbe érkezett, csak rád várni kellett, ezért hazaugrott csizmáér
Hello!

Reménykedtem hogy valami ilyesmi lesz, közbe beszéltem haverral ő is ezt mondta. Akkor lenne a következő kérdésem, a 18000 es szervíz az nektek kb mennyibe volt? Jogsim megint csúszik, sajna még csak jövő hét hétfőn rutinvizsga de hétvégén már belement kb 100km

Üdv.
Kevin
De aztán "átTarzanoztam" a szomszéd erkélyről,oszt minden jó lett
Kb így néztem kétségbeesetten: a motor a bolt előtt,a boltban bezárva a cumóm,bukó,dzseki,mocikulcs,csimma stb,a boltkulcs meg a lakásban a lakáskulcsal együtt
én meg a parkolóban bőrnaciban,pólóban,adidas ban,hát...elég furán néztem ki vazze",szerintetek is?
n ám,csak levittem qtyust kakesszolni meg stb,de mindannyian hazaértünk,és KÖSZÖNÖM a gurulát!
Majdnem lemaradtam,kizártam magam,átmásztam a szomszéd erkélyéről,bassza meg,de megvártatok,sőt nem is én érkeztem utolsónak a Mol kútra...
Meglátogatom a csajommal a mamámat vasárnap, esőruha ücsi megez megaz, nem szeretnék anya hátára zsákot rakni, mégiscsak 300km! Maci, az se mágneses? Ha igen akkor érdekelne! Köszi!
minek neked tanktáska? Nekem van egy kallódó valahol, a tiéd ha kell. Imet-es, bővíthető, de a biztosító kötele javításra szorul. Azzal csaptak el anno.
gekko otthon vagyol
húztam az r6-nak de kúrva jó moci.......
Ismétlés bármikor, ha pont 7kor el tudtunk volna indulni, akko visszafele is mentem volna
Jólesett néhány elismerö bólintást látni, köszi mindenkinek!
király gurula volt hazafele olyan volt a tempó ,hogy a ruci leugrott rólam (majnem) jó volt a nagyokkal menni
Sziasztok! Peti, ha nincs akkor hogy
De azé köszi
Csuda jót motoroztunk PARAdés este vot!
Szia Marci

Nekem nincsen mágneses tanktáskám, sajna, de odaadom
még mindig faxa az ídő.........kb 27fok
Merre menénk?
elállt az eső,megyek haza,készülődöm
Picit lassicssá, hamar elmúlik
itt ezerel jóídő
Abból em lehet bajod, te talán B.örs felöl tisztulni látszik, Érden elált!
Hősök tere... mindegy, elindulok esőruhában.