Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, hogy a normál 16-ig van.....ez én sem értem miért 18-ig...
Egyéb GSR feliratot raktak ide be a srácok....valami matrica gyártás miatt...
Ötletnek jó (az enyém csak 16ezerig van skálázva, de sztem már előtte leszabályoz ) ha esetleg valakinek meg van a kutyuli, illetve a GSR felírta nagy felbontásban az is jöhet, és megoldjuk a számlapot szériában ;)
Szia!
Méreteket nem tudok.... egyikről sem.
+ egy változat, ha ezt meg tudod csinálni....nekem is kell egy olcsón...a segítségért
Hi!

Nincs esetleg valakinek szét kapva km óra? Beszkennelhetné a számlapot, megpróbálok valami egyedit gyártani.
Hát...... 4 hét alatt 100 km. abból Janival 2 hete egy Rétság.
Ez van. Meló meló meló..................................... . Hétköznap nyári úszótábor. Péntek éjjel meló. Ma reggel a XVI ban öntözőrendsz. felújítás. 1 órája értem haza. Foss, foss, foss
Szasztok! Vótam melóból motorolni 1 picit Csak 2× sokaltam be ismeretlen helyen, a biai erdő + olyan szinten vót telle, h 1×se tuttam úgy átmenni rajta, h kanyarba ne legyenek előttem Jó +dühödtem oszt hazajöttem.
..... .....
Oldklu!

GSR poló projekt mikor várható a jövőben ismét? A múltkorinál csúnyán lemaradtam :(
Volt "engeddelahajam" mi? Alkessz!
hy
huu basszus most rá hibáztál, László napi party volt az éjszaka és egy cseppet sem voltam szomjas mire hazaértem úgy hogy megyek is és elfexem
én is bent vagyok a melóhelyemen
a hét utolsó munkanapja ... az nekem tegnapelőtt volt
Jóreggelt mindenkinek! Én is megyek dododzsni asszem motorral
Jó a reggel!A hét útolsó munka napja nekem......... ...................................
Marci! Én mennék, de, ha mindig eszünk közben, akkor vasat kell cserélnem lassan, mert nem bír el!
Mondjuk, Bocikingre!
fndi-kém!
A májam I.osztályú, na, de a Tiéd?
Holnap,vagy ma? A Motoros Zsernyák oktatásra hívtak a Tököli Reptérre! Aki akar, az jöjjön! Tali: Szigetszentmiklós, Shell pumpámál 1/2 8-kor!
Jól vanna! Csak bepróbálkoztam.....
Sziasztok!
Ha szép az idő holnap, nincs kedve gurulni valakinek egyet? 3 hete nem ültem a motoron! Lehet, hogy be sem indul...
A 72608 és a 72610 között van.
Ki mit tud a 72609-es hsz ról
Te, itten senki nem készül mottorozni 7végén Annyira érdekelne, h ki merre v miis velük, v ők felénk?! Eltelt 1 hónap a nyárból oszt nincs klános semmiféle!
Tesó! Én 4-kor kijöttem a moziból!