Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább ne......... 680+áfa az anyag + 230+áfa a munkadíj ,180+áfa az eresz ,40 a mdíj idén legalább az anyagot + kell vennem haladni kell
A tető olyan. 2 éve túl vagyunk rajta, h rohadjon meg.
http://www.sportmotor.hu/motor... annyira imádnám ..........pedig lesz ilyenem az tuti
Helló Nopara. Tigernek feldobtam a témát. Erősen bólogatott és elment csajozni. Ezért nem hívtalak. Most telefonált rám 1 órája. Apa gyere már leértem Gödöllőre. Buliztak, a többiek meg aludtak. Azt mondja , h ő nem fáradt. Hazaértünk és eldőlt.
t sanyi reklám nem jött össze a gixer bammeg... a tető elviszi a pínzünk + a barim mociját kuva szarul számitanák be majd...........
szeva meggy király nem Tiger nem dódózott
vegyél inkább fékbetétet www.quickmoto.hu
Reggelt. Itt nálunk Kerepesen megint esik.
A Tomassa állitólag tuggya motoron is, azt nézd +!
Előre fégbetétet hol vegyek? Van valami tuti tipp?
Na megyek Tökölre, tökölni!
Este leszek!
Üdv Mindenkinek!
Marci! Te Malac! Családi titkokat nem árulunk el,nem tudtad?

Hmmm! Hogy is van az a nyolcas figura?
Vizuális vagyok, de nem tudom elképzelni!
Mutíííí!
Nállunk az asszony szokta a8asokat írni a hátával és egész jólcsinálja,de azon motorozni mégnem gondolkodtam rajta
Jó Reggelt Marci és Mindenki!
Már megint a kaja! Szabin, egy hét alatt 6 kg pattant fel rám! Még azért bírja a hátsó villa!
Tegnap Tökölön ( a reptéren) voltam tanulni a FIÚKTÓL! Hát ŐK tudnak! Lassan menve fektetni a vasat! Középen kék bólya, azt nézd, körbe tőle 2,4 méterre piros bólyák , körátmérő 4,8 m. Na ebben körözz! Nekem 1 és 3/4 ment! Utánna 8-assá alakították és ebben a hurokban gyök 2-vel menni. Na ez már nekem sok volt! Nem segített!
És ma is megyek!
Szia Tomi Bá! Kinyalartad magad
13 órakor m7 váli pihenöhely! Waspinak xar a szmtogépe, tegnap összefutottunk, +kért,h ha megyünk valamerre!
Jó pihit és detox a májadat!
(Lassú elvonás, ezért ma csak könnyű diéta javallt! Sör, max 6 üvegggel! )
Jóreggelt szasztok! Jó az idö Mehetünk! Fő az egészség, drága barátom Marhahúslevi, sült pisztráng héjában sült újburi vegyi zöldségsali jokurtos öntettel! oszt jóvan!
Jó reggelt kingek!ma látogatást teszünk Papkeszin(kykee,öcsimura)aki gondolja,hogy gurizna 1frankot az jöjjön indulás a bicskei molkutiról 3/4 1-kor szép napot mindenkinek... Marci fő már a leves
aZ BIZTOAS,HOGY A GSR 600 70.000 megtett kilóméternél sem ad ki magából olajfoltokat lenyelezve 10 másodpercen kersztül,,,,,egy egy tiszta papírzsebkendö odanyomva a kipuhoz,fehér maradt mint a patyolat,,,ezt cbrhondalászló is szemügyre vette ma
Faszányos. Már csak egy szkennelt számlap kellene...