Helló Nopara. Tigernek feldobtam a témát. Erősen bólogatott és elment csajozni. Ezért nem hívtalak. Most telefonált rám 1 órája. Apa gyere már leértem Gödöllőre. Buliztak, a többiek meg aludtak. Azt mondja , h ő nem fáradt. Hazaértünk és eldőlt.
Jó Reggelt Marci és Mindenki!
Már megint a kaja! Szabin, egy hét alatt 6 kg pattant fel rám! Még azért bírja a hátsó villa!
Tegnap Tökölön ( a reptéren) voltam tanulni a FIÚKTÓL! Hát ŐK tudnak! Lassan menve fektetni a vasat! Középen kék bólya, azt nézd, körbe tőle 2,4 méterre piros bólyák , körátmérő 4,8 m. Na ebben körözz! Nekem 1 és 3/4 ment! Utánna 8-assá alakították és ebben a hurokban gyök 2-vel menni. Na ez már nekem sok volt! Nem segített!
És ma is megyek!
Jó reggelt kingek!ma látogatást teszünk Papkeszin(kykee,öcsimura)aki gondolja,hogy gurizna 1frankot az jöjjön indulás a bicskei molkutiról 3/4 1-kor szép napot mindenkinek... Marci fő már a leves
aZ BIZTOAS,HOGY A GSR 600 70.000 megtett kilóméternél sem ad ki magából olajfoltokat lenyelezve 10 másodpercen kersztül,,,,,egy egy tiszta papírzsebkendö odanyomva a kipuhoz,fehér maradt mint a patyolat,,,ezt cbrhondalászló is szemügyre vette ma
Előre fégbetétet hol vegyek? Van valami tuti tipp?
Este leszek!
Üdv Mindenkinek!
Hmmm! Hogy is van az a nyolcas figura?
Vizuális vagyok, de nem tudom elképzelni!
Mutíííí!
Már megint a kaja! Szabin, egy hét alatt 6 kg pattant fel rám! Még azért bírja a hátsó villa!
Tegnap Tökölön ( a reptéren) voltam tanulni a FIÚKTÓL! Hát ŐK tudnak! Lassan menve fektetni a vasat! Középen kék bólya, azt nézd, körbe tőle 2,4 méterre piros bólyák , körátmérő 4,8 m. Na ebben körözz! Nekem 1 és 3/4 ment! Utánna 8-assá alakították és ebben a hurokban gyök 2-vel menni. Na ez már nekem sok volt! Nem segített!
És ma is megyek!
(Lassú elvonás, ezért ma csak könnyű diéta javallt! Sör, max 6 üvegggel! )