sziasztok! Most regisztráltam ide, mert most jutottam hozzá az első motoromhoz, ami egy gsr 600- as! Viszont kellene hozzá egy új aksi! Tud valaki ebben segíteni? Előre is köszi!
most lett egy kis szabadidőm....12óra 30 kor ,ebédidőmben bemotoroltam a városba,süt a nap,kirááály,aztán indulok vissza Börsre,hív a "Binláden" hogy maradjak inkább ahol vagyok,mert itt Börsön zuhog az eső . Na azért elindultam,mire visszaértem már szinte teljesen felszáradt... és most meg esmént zuhog akurvaanyjátneki!
Mellékelek egy két képet a Tökölön tanultakból!
Körátmérő 4,8 méter belül, kék bólya és a közelebbi piros között 2,4 m. No, akkor gyök 2-vel lehet megcsinálni!
Titka: I-es, 2200 ford/min, hátsó fékkel visszafolytani a motort, ettől "leül" a segge és a gyári fordulókörnél sokkal kissebben fordul!
Huuu! 3,5 kg-ot fogytam egy nap alatt!
Honnan és hova?
Vajon hogy nézhet ki?
Ja,és ki vagy? (adatlap)
Mellékelek egy két képet a Tökölön tanultakból!
Körátmérő 4,8 méter belül, kék bólya és a közelebbi piros között 2,4 m. No, akkor gyök 2-vel lehet megcsinálni!
Titka: I-es, 2200 ford/min, hátsó fékkel visszafolytani a motort, ettől "leül" a segge és a gyári fordulókörnél sokkal kissebben fordul!
Huuu! 3,5 kg-ot fogytam egy nap alatt!
Ha ma nem jön közbe semmi az átalakítás miatt, akkor munka után elugrom hozzád. Csörgök.
(na jó az öregeknek is! )