Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs titkárod? ű vazz,azt hittem hogy vagy mégsem vagy mit is? Teljesen összezavartam magam...
molkúti
gyere
Igyekszem 19 re ott lenni,Bicskén hol is?
nincsenek titkaim!ezért nincs titkárom
18 kor zárok,viszem haza a kis csőlábút,és már öltözöm is be a cuccba vaze,oszt gurulhatunk
bicskéről valamerre de csak ha az ídő ilyen marad
Most meg titkolódzol?
Miért gonoszkodol velem Tee?
Honnan és hova?
mi 7-kor indulunk....... de te ugysem jössz
18 ig dolgozom ,oszt mennék 1 et valamerre motorolni ,esetleg valaki?
és esmént süt a nap,és esmént besült a topik,és mivaa?
Grat. a motorhoz! Biztos szép lehet....
Vajon hogy nézhet ki?
Ja,és ki vagy? (adatlap)
gratula a paripához
szia!adatlap...
sziasztok! Most regisztráltam ide, mert most jutottam hozzá az első motoromhoz, ami egy gsr 600- as! Viszont kellene hozzá egy új aksi! Tud valaki ebben segíteni? Előre is köszi!
most lett egy kis szabadidőm....12óra 30 kor ,ebédidőmben bemotoroltam a városba,süt a nap,kirááály,aztán indulok vissza Börsre,hív a "Binláden" hogy maradjak inkább ahol vagyok,mert itt Börsön zuhog az eső . Na azért elindultam,mire visszaértem már szinte teljesen felszáradt... és most meg esmént zuhog akurvaanyjátneki!
kircsi vagy!
Nagy vagy mint a himalája
Marci! Én tudom!

Mellékelek egy két képet a Tökölön tanultakból!
Körátmérő 4,8 méter belül, kék bólya és a közelebbi piros között 2,4 m. No, akkor gyök 2-vel lehet megcsinálni!
Titka: I-es, 2200 ford/min, hátsó fékkel visszafolytani a motort, ettől "leül" a segge és a gyári fordulókörnél sokkal kissebben fordul!
Huuu! 3,5 kg-ot fogytam egy nap alatt!
Nekem nem surgos, csak gondoltam hatha akarsz meretet probalni amig nem keso :)
Bameg én sem hívtalak már pénteken... káosz, káosz...
Ha ma nem jön közbe semmi az átalakítás miatt, akkor munka után elugrom hozzád. Csörgök.
Csá, magadhoz tértél 11re
Jó napot Gyerekek!
(na jó az öregeknek is! )
Sziasztok!